Evenimentul Zilei > Politica > Vicepreședintele PMP din CJ Timiș și-a încetat, oficial, mandatul
Vicepreședintele PMP din CJ Timiș și-a încetat, oficial, mandatul

Vicepreședintele PMP din CJ Timiș și-a încetat, oficial, mandatul

Joi a încetat mandatul vicepreședintelui Consiliului Județean Timiș Roxana Iliescu, după ce a aceasta a demisionat din Partidul Mișcarea Populară. Prefectul de Timiș, Eva Andreas, a emis, azi, ordinul de încetare a mandatului de consilier județean deținut de aceasta.

“Având în vedere adresa prin care Partidul Mișcarea Populară a comunicat Instituției Prefectului, în data de 20 iunie, demisia doamnei Roxana Teodora Iliescu din calitatea de membru al PMP, prefectul Eva-Georgeta Andreaș e emis, astăzi, 21 iunie, în conformitate cu dispozițiile art. 9 și art. 12 din Legea 394/2004, Ordinul de încetare de drept, înainte de expirarea duratei normale, a mandatului de consilier județean deținut de doamna Iliescu”, transmite Ptrefectura Timiș.
Roxana Iliescu a participat, joi, la ședința extraordinară a Consiliului Județean Timiș. “Este ultima ședință de consiliu județean la care particip. Am pregătit un raport de activitate pe cei doi ani de zile cât am ocupat funcția de vicepreședinte.

Conform procedurii, în următoarea ședință de consiliu, pe 27 iunie, plenul CJT va lua act de ordinul emis de prefect, iar în perioada următoare se așteaptă din partea PMP înaintarea următoarei propuneri conform listei de candidaturi. PMP are garantat postul de consilier județean din partea partidului, câștigat la alegeri, iar pentru desemnarea viitorului vicepreședinte al instituției se va vota.