Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești EXTRAODINARE pentru una dintre cele mai iubite sportive. Va devenit MAMĂ pentru PRIMA DATĂ la 36 de ani
Vești EXTRAODINARE pentru una dintre cele mai iubite sportive. Va devenit MAMĂ pentru PRIMA DATĂ la 36 de ani

Vești EXTRAODINARE pentru una dintre cele mai iubite sportive. Va devenit MAMĂ pentru PRIMA DATĂ la 36 de ani

Celebra campioană la natație, Camelia Potec, traversează o periodă extraodinară din viața ei. Sportiva care a câștigat medalia de aur la Olimpiada de la Atena, în 2004, va deveni mamă în curând.

Ziariștii de la „OK! Magazin” scris că Potec este însărcinată în cinci luni. Bărbatul alături de care urmează să devină mamă nu este un personaj din lumea mondenă şi nici o figură cunoscută în viaţa publică din România. Camelia Potec a fost destul de reţinută în declaraţii privind viaţa sa personală, însă a ţinut să-şi anunţe prietenii în luna ianuarie că s-a logodit. 

Aşa cum îi este firea, Camelia Potec îşi va continua proiectele până aproape de termen, ea fiind implicată acum şi cu propria fundaţie care-i poartă numele.

Şi, dacă botezul este programat pentru toamna acestui an, fosta campioană de la Atena va ajunge la altar abia anul viitor.

În urmă cu mulţi ani, pe vremea când  era sportivă de performanţă, Camelia Potec a fost intens curtată de Prinţul Albert de Monaco. Lucru confirmat chiar de Doina Sava, antrenoarea Cameliei.