Evenimentul Zilei > Actualitate > Vești bune pentru fanii Narcisei Suciu! Artista REVINE ÎN ROMÂNIA
Vești bune pentru fanii Narcisei Suciu! Artista REVINE ÎN ROMÂNIA

Vești bune pentru fanii Narcisei Suciu! Artista REVINE ÎN ROMÂNIA

Narcisa Suciu a revenit miercuri în România pentru a urca din nou pe scenă. Solista cântă vineri, 9 decembrie, la Cugir şi urmează să-i colinde şi pe românii din alte oraşe.

Narcisa Suciu  a revenit miercuri în România pentru a le colinda românilor. Artista care de mai bine de cinci ani s-a mutat în Finlanda s-a întors în România pentru a urca din nou pe scenă. Solista cântă vineri, 9 decembrie, la Cugir şi urmează să-i colinde şi pe românii din alte oraşe, anunță cei de la  click.ro.

Pentru cine nu știe, Narcisa Suciu locuiește de aproximativ cinci  ani în Finlanda, alături de fiica ei Daria,soțul său, Veikko. În urmă cu trei ani, artista le-a spus admiratorilor motivele pentru care a plecat din țară.

„După ce au murit părinţii mei, l-am pierdut și pe naşul Dariei. În acel moment am simțit că nu mai am coloană vertebrală. Plus că a venit momentul să mă căsătoresc cu Veikko şi ne-am întrebat unde să locuim. El era dispus să vândă tot, să-şi închirieze casa. Dar am zis că dacă numă mut imediat în Finlanda, n-o s-o mai fac niciodată. O prietenă a mea mi-a zis că nu am ce pierde, cel mult clasa a 5-a a Dariei, pentru că am fi stat un an şi ne-am fi întors dacă nu ne adaptam. Veikko este antropolog, dar nu lucrează în acest domeniu. El se ocupă de jocurilpentru tabletă. Mi-a plăcut la el că nu ştia cine sunt. Eu nu eram sigură dacă lumea mă placadevărat pe mine, sau pentru că sunt artistă, atâta cât am fost”, a mărturisit Narcisa Suciu la emisiunea lui Teo Trandafir, de pe Kanal D.

Mai mult pe EVZ Monden