Evenimentul Zilei > Sport > Vestea bună după înfrângerea de la Cincinnati. Certitudinea Simonei Halep
Vestea bună după înfrângerea de la Cincinnati. Certitudinea Simonei Halep

Vestea bună după înfrângerea de la Cincinnati. Certitudinea Simonei Halep

Triplă finalistă la Cincinnati (2015, 2016, 2018), Simona Halep, locul 4 mondial, a fost învinsă, azi-noapte, în optimile de finală.

Halep a pierdut lupta din „optimi” cu americanca Madison Keys (18 WTA), în trei seturi, scor 1-6, 6-3, 5-7, jucătoare care a avut o condiție fizică mult mai bună decât cea a tenismeni „tricolore”. Vestea bună este că nu a fost vorba de o accidentare.

Oboseală doar, nu am dureri. A fost un meci foarte-foarte greu, foarte bun. A jucat foarte bine ea, iar eu nu suficient de bine ca să câștig, dar mai bine decât ieri. E un pas înainte. Ea poate juca foarte bine, lovește mingea foarte puternic și e greu să îi returnezi, dar nivelul meu a fost mai slab ca de obicei și de aceea nu am reușit să termin cu bine meciul.

A fost oboseală și sunt un pic fără tonus. Am avut probleme cu tendonul, nu m-am antrenat cum am dorit, am avut și o pauză după Wimbledon. Se pune presiune pe mine, e o presiune normală, încerc să muncesc cât mai bine și să ajung la nivelul potrivit”, a declarat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: