Acesta a remarcat o serie de coincidențe referitoare la ruptură dintre Sergio Ramos și Real Madrid, care s-a produs vara trecută. Perez nu l-a lăsat pe Ramos să plece gratis pe un salariu de 33 de milioane de euro. O altă situație care a dus la ruptură dintre Ramos și Perez a fost faptul că fundașul madrilenilor s-a opus venirii lui Antonio Conte și a lui Jose Mourinho.

Potrivit lui Guel, Ramos vrea să discute cu Perez pentru a plecat gratis de la galactici. Dacă Real Madrid refuză acest lucru, Perez trebuie să vină cu o oferta nouă pentru Ramos, lucru puțîn probabil având în vedere relațiile dintre cei doi.

PSG este una dintre echipele care ar vrea să îl transfere pe Ramos și i-au propus un salariu de 18 milioane de euro pe an. Șeicii campioanei Franței vor să aducă și pe Cristiano Ronaldo alături de Sergio Ramos. Dacă starul portughez nu va reuși să câștige Champions League cu Juventus, acesta ar putea să plece de la campioană Italiei, iar relația bună pe care o are cu Nasser Al Khelaifi, îl poate face pe Ronaldo să vină la PSG, mai ales că Neymar este că și plecat, informează sport.ro.