Răsturnare de situație în cazul Caracal! Alexandru Cumpanasu afirmă că nu are niciun element care să îl conducă la ideea că nepoata sa, Alexandra, ar fi în viață, scrie cancan.ro.

„Informaţie certă că este în viaţă, astăzi, nu mai am. Acum o lună de zile aveam informaţia că este în viaţă. A fost traficată din România printr-o reţea albaneză din Bari şi predată unei filiere arabe, pentru că Alexandra a făcut parte, din păcate, din acele comenzi speciale de care anumite persoane din Orient, arabii în mod special, cei care sunt mai bogaţi şi au harem, au nevoie. Este vorba despre oameni din Tunisia şi Maroc. A fost răpită pentru o astfel de reţea. Ultima mea informaţie este că a fost predată acestei reţele, în ciuda scandalului. Scandalul a fost pe teritoriul României, atât. Până nu a intervenit televiziunea din Italia, Alexandra nu a fost căutată decât de mine şi de investigatorii mei privaţi”, a declarat Alexandru Cumpănaşu ,la dcnews.ro.

În urma analizei fragmentelor de oase ridicate din cuptorul improvizat de Dincă, specialiștii INML au identificat ADN-ul Alexandrei Măceșanu , dar familia fetei a continuat să spere că ea trăiește.

Alexandru Cumpănașu a mărturisit că dispariția nepoatei sale, Alexandra Măceșanu, a fost ”motorul” care l-a făcut să își depună candidatura la prezidențiale.

„Nu am avut intenția să candidez. Unii văzuseră un potențial acolo, eu nu-l văzusem! Eu vedeam doar aflarea adevărului în cazul Alexandrei. Faptul că m-am dus la procurorul general, că a demisionat ministrul de interne, că a demisionat șeful Poliției Române, faptul că au plecat procurorii ăia de la Caracal care și-au bătut joc efectiv de un copil cu ce a schimbat acest sistem odios în care trăim astăzi? Da, am fost parte a acestui sistem și astăzi îl voi distruge din temelii. Și voi construi altul, unul care să respecte cetățeanul. Din punctul meu de vedere, Alexandra a fost motorul care a determinat intrarea mea în această candidatură. Nu aș fi intrat dacă nu era acest copil, trăiam în zona mea de confort în continuare, mă simțeam bine, eram liniștit”, a scris Alexandru Cumpănașu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: