Evenimentul Zilei > Monden > Velea, show la Roata Norocului, dar cu ochii pe Antonia
Velea, show la Roata Norocului, dar cu ochii pe Antonia

Velea, show la Roata Norocului, dar cu ochii pe Antonia

Cum a fost la filmările pentru Roata Norocului, de la Kanal D, și cine l-a făcut cunoscut pe Bursucu’, prezentatorul show-ului

Filmările la Roata Norocului, emisiunea de la Kanal D, s-au transformat întrun adevărat show în culise, mai ales că invitatul ediție a fost Alex Velea.

Cântărețul a venit alături de iubita sa, Antonia, iar cei doi păreau mai îndrăgostiți ca niciodată. Antonia îl sorbea din ochi pe cântăreț, iar când Velea s-a plâns că a transpirat de la lumini a fost prima care a sărit cu un șervețel. Și pentru Velea, fiecare pauză era un prilej să-și sărute frumoasa parteneră. Cuplul a fost subiect de comentarii și pentru oamenii din sală.Alex Velea a jucat la Roata Norocului pentru Bogdan. Micuțul are doar șase ani, însă a trecut prin mai multe greutăți. Împreună cu mama sa au rămas pe străzi. Puținii bani vin din serviciul mamei, care face curățenie pe scările de bloc. Locatarii unuia din imobile au văzut că este harnică și cu bun-simț și au hotărât să o ajute. I-au oferit uscătoria blocului, în care a reușit să își improvizeze o cameră. Încăperea este atât de mică încât, la filmări, operatorul a luat imagini stând pe hol. Proaspăt tătic și el, Velea a fost impresionat de caz și, pe parcursul emisiunii ,a stat mult timp de vorbă cu Bogdan, prin telefon.


FOTO: Antonia și Alex Velea La filmările de la „Roata Norocului”, Velea a glumit cu toată lumea, mai ales cu concurenții alături de care a învârtit roata, iar cu Bursucu’ a avut un schimb de replici amuzant. Cum Velea se tot lua cu povești, Antonia l-a zorit în glumă: „Haide mai repede, că ne așteaptă un copil acasă și s-a făcut târziu!”.

Mândru de afaceri

„Mi-am făcut niște studiouri tari, «Golden Boy Society», o linie de tricouri, a doua linie, de fapt, că pe prima am făcut-o cadou la prieteni. Astăzi o să lansez o piesă, <>, cu Golden Boys și Puya. Am făcut tizer Și am văzut că merge. Pregătesc ceva tare pentru toamnă. Avem concerte în fiecare weekend, nu ne plângem”, a mai spus Velea.


 

FOTO: Bursucu si Ana-Maria Barnoschi 

Gestul lui Teo i-a schimbat viața

Roata Norocului se întoarce din 23 august, cu Bursucu’ (Adrian Cristea) și Ana-Maria Barnoschi prezentatori. Întâlnirea dintre cei doi a adus replici amuzante, iar prezentatorii mai au un lucru în comun: sunt pasionați de dans. „Îl cam șicanez, dar s-a obișnuit cu mine”, dezvăluie Ana-Maria. Colegul lui Teo Trandafir, de la „Teo Show, ne-a spus cum a ajuns în televiziune: „Aveam 12 ani când am cunoscut-o pe Teo. O știam doar de la televizor. Dansam pe vremea aceea la un hotel de pe litoral. Drumurile noastre s-au intersectat, pentru că ea avea emisiune la același hotel și era cazată acolo. M-a apreciat ca dansator, am început să ne împrietenim… A fost ideea lui Teo să lucrăm împreună, m-a luat prin surpridere când am aflat vestea, ea mi-a spus că și-ar dori să lucrăm împreună și m-a întrebat dacă aș fi de acord. Iar răspunsul meu a fost unul foarte simplu, clar și tremurat în voce… Mi-a spus pe 23 decembrie și i-am răspuns că ar fi cel mai frumos cadou de Crăciun!”, a povestit Bursucu’.