Evenimentul ZileiPoliticaVela de râsul internetului. Interlopi și polițiști fac coadă la postări

Vela de râsul internetului. Interlopi și polițiști fac coadă la postări

Vela de râsul internetului. Interlopi și polițiști fac coadă la postări
Mândru de el, ministrul de Interne Marcel Vela a raportat poporului că a predat americanilor un hacker și un șef de rețea de trafic de prostituate din zona Craiovei.

 

Mai mult a postat o fotografie pe o rețea de socializare cu degetele la ochi. „Sunt cu ochii pe voi”, vrea să spună Vela.

În ședință de Guvern de vineri, premierul Ludovic Orban l-a lăudat un pic pe ministrul Vela, încă de la începutul dialogului din sala de ședință a Palatului Victoria. Dar…

Replicile celor doi au fost savuroase, de aceea reproducem câteva din ele. Pentru conformitate…

,,Ludovic Orban: Dle ministru Vela, am văzut că ați reușit capturarea și extrădarea. Aici vreau să vă încurajez să transmiteți Poliției, Jandarmeriei că trebuie să intensifice lupta împotriva rețelelor infracționale, împotriva clanurilor interlope, fără menajamente, toleranță zero față de infracționalitate.

Marcel Vela: Am înțeles, domnule prim-ministru. Suntem cu ochii pe ei.

Ludovic Orban: Nu sunteți cu ochii pe ei, că dacă numai vă uitați la ei, vă dați seama că… Trebuie să fiți cu altceva pe ei.

Marcel Vela: Și cu legea, evident!

Ludovic Orban: Aici trebuie să realizați o bună colaborare cu toți factorii care sunt implicați în acest efort, iar acolo unde sunt șefi de poliție care nu iau măsuri împotriva acestor rețele infracționale, trebuie schimbați fără niciun fel de menajamente.”

Replica ministrului de după muștruluiala… laudativă

Cum a plecat de la ședința de Guvern, Marcel Vela s-a așezat la computer. Și-o fi zis în sinea lui „Sâc, îți arăt eu PR, Sică, că eu muncesc și oamenii mă susțin, le plac filmele polițiste americane și vor un erou care să-i apere!”. L-o fi consultat și pe Traian Berbeceanu, nu știm. Dar de scris a scris asta și a asezonat textul cu o poză bestială.

Marcel Vela
„Nu sunt în campanie, nu sunt în concediu și suntem cu ochii pe toți cei care încalcă legea.

De aici, de la Ministerul Afacerilor Interne, avem grijă să fiți cu toții în siguranță.

P.S. Știu că și voi sunteți cu ochii pe mine și ne susțineți în tot ce facem!”

La miezul nopții, după 6 ore de la postare, Vela avea 4.500 de urmăritori pe pagina lui de Facebook, care și-au făcut simțită prezența prin like-uri și emoticone de furie și de râs, și a înregistrat 1.500 de comentari și peste 800 de distribuiri, scrie retetesivedete.ro.

 

 


Accesează: