Evenimentul Zilei > EVZ Special > Vedeta unei televiziuni, contactată de fiul lui Bercea, înainte de Antena3
Vedeta unei televiziuni, contactată de fiul lui Bercea, înainte de Antena3

Vedeta unei televiziuni, contactată de fiul lui Bercea, înainte de Antena3

Christian Sabbagh confirmă parțial cele declarate de Marian Căpățână în fața instanței.

"E o nebunie să mă amestece cineva în așa ceva! Îmi amintesc că m-a sunat o avocată care apare des la televizor. Da, Mariana Ștefan. Mi-a spus avocata aceasta că fiul lui Bercea vrea să stea de vorbă cu mine. Iar într-o zi a venit la redacție fiul lui Bercea și mi-a zis că are niște înregistrări pentru un caz grav, cu persoane sus-puse. Nu mi le-a arătat, nu a pronunțat niciun nume. Nici nu am dat mare importanță fiindcă  nu mă interesa ce spune acel individ. Postul nostru nu face niciun fel de politică, nu agrează astfel de subiecte de dezvăluiri între interlopi, apoi nu prezenta niciun fel de garanție. L-am pus totuși în legătură cu o colegă reporter, dar Kanal D nu a făcut material. Nu mai știu nimic despre subiect. Este clar o minciună”, ne-a declarat în urmă cu o oră Christian Sabbagh, jurnalist și vedetă a postului Kanal D.

I-am solicitat colegului de la postul de televiziune Kanal D să aducă aceste clarificări deoarece numele său apărea în declarația dată de Marian Căpățână în fața judecătorilor Curții de Apel care i-au menținut starea de arest, în 27 iunie.

Inculpatul Căpățână a explicat judecătorilor că, de fapt, a fost atras într-un complot împotriva șefului statului, fratele partenerului lui de afaceri, Mircea Băsescu. Declarația lui am publicat-o în ziarul de azi, trecând sub tăcere, însă, numele lui Christian Sabbagh, deoarece nu obținusem de la el un punct de vedere.

”Mi-a spus (Florin Anghel – n.r.) că a primit de la Dan Voiculescu la el în birou suma de un million de euro din care voia să-mi dea mie acești 200.000 de euro. Mi-a spus că a fost contactat prin C.S. și prin avocatul Pavel Abraham, iar pe el nu-l interesează banii, în condițiile în care acceptă suma de 200.000 de euro numai să declare că o parte din bani au ajuns la domnul Traian Băsescu”, a declarat Marian Căpățână în fața instanței Curții de Apel București.