Bianca Drăgușanu a renunțat la postul de prezentatoare a emisiunii „Te vreau lângă mine”, alegând să-și dedice mai mult timp fetiței sale, Sofia Natalia.

Astfel, Kanal D a anunțat o nouă prezentatoare la emisiunea care a cucerit inimile românilor.

Postul de televiziune a anunțat că noua prezentatoare va fi Andreea Mantea

„Primesc cu bratele deschise aceasta noua provocare. Sunt foarte fericita si de abia astept sa iau parte din acest proiect care imi este atat de drag si cred eu ca mi se potriveste manusa. Va fi o experienta minunata, pe care am mai trait-o, atunci cand am moderat o alta emisiune matrimoniala, asa ca nu imi ramane decat sa imi controlez emotiile si sa fiu alaturi de concurentii care vor veni in platoul <Te vreau langa mine> pentru a-si gasi dragostea. Acum sunt in vacanta, imi incarc bateriile pentru a reveni cu forte proaspete. Abia astept sa ne reintalnim pe micul ecran”, a spus Andreea Mantea, potrivit Paginademedia.ro.

Câți bani CÂȘTIGA Bianca Drăgușanu pentru emisiunea pe care o prezenta! MOTIVUL INCREDIBIL pentru care a rămas FĂRĂ EMISIUNE

Potrivit unor informații apărute în presa mondenă ianca Drăgușanu primea pentru moderarea emisiunii suma de 3.000 de euro.