Evenimentul Zilei > Politica > DETALII INCENDIARE din PSD! Noi TRANSFERURI în partid pentru asigurarea Majorității: „Au semnat deja…”
DETALII INCENDIARE din PSD! Noi TRANSFERURI în partid pentru asigurarea Majorității: „Au semnat deja…”

DETALII INCENDIARE din PSD! Noi TRANSFERURI în partid pentru asigurarea Majorității: „Au semnat deja…”

Lia Olguța Vasilescu a declarat, miercuri seara, la România Tv că PSD își va putea sigura majoritatea în Camera Deputaților, alături de ALDE, precizând că sunt parlamentari din alte partide acre au semnat deja adeziuni la PSD.
„Sunt parlamentari din alte partide care au semnat, deja, adeziuni, la PSD. Este vorba despre deputați. Asta, pe lângă protocolul de colaborare cu UDMR și colaborarea cu minoritățile naționale. Vom avea majoritate”, a declarat Lia Olguța Vasilescu.
 
Reamintim că patru deputați au demisionat din PSD, înscriindu-se în formațiunea fostului premier Victor Ponta. Mai exact, vorbim despre Mihai Valentin Popa, Mihai Mohaci, Ion Spânu şi Ion Mocioalcă, care s-au alăturat formaţiunii Pro România.
 
Totodată, Olguța Vasilescu a avut, marți seară la Antena 3, o reacție acidă împotriva atitudinii lui Klaus Iohannis de a tergiversa hotărârea de a semna remanierile din Guvern, precizând că, din păcate, nu s-a dat încă o lege care să stabilească clar cât timp are la dispoziție președintele de a lua o decizie în acest sens.
 
Vasilescu anunță că PSD are MAJORITATE! 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: