La mai bine de o lună de la divorțul de incendiara Alina, Vasi Geambazi, nepotul multimilionar al lui Gigi Becali, s-a refugiat în brațele noii sale cuceriri, Andreea Ciungan. Fostul patron din acte al FCSB-ului s-a cuplat cu una dintre apropiatele „Brigăzii lui Negrilă”. În trecut, tânăra s-a iubit nebunește cu un bogătaș israelian. În plus, aceasta este prietenă bună cu Maria Nuțica, organizatoarea evenimentelor de la Tulum, informează Cancan.

Cu toate că au trecut mai mulți ani în care cei doi au părut fericiți, Vasile Geambazi și superba sa soție, Alina, cu care are doi copii, au divorțat, în urmă cu o lună, la notar. De asemenea, cei doi nu mai formau un cuplu în adevăratul sens al cuvântului încă din decembrie 2018.

Vasi Geambazi este nepotul favorit al lui Gigi Becali. El s-a reorientat rapid și și-a găsit alinarea lângă o nouă cucerire. Este vorba despre o superbă brunetă, pe nume Andreea Ciungan. Prosperul om de afaceri și tânăra se află la început de relație. Pentru moment, cei doi preferă să se întâlnească pe ascuns. Sunt foarte discreți și nu ies cu nimic în evidență atunci când ies în public.

Andreea Ciungan este membră a senzualei „Brigăzi Paris”, coordonată de Maria Nuțica, cunoscuta organizatoare a petrecerilor de la Tulum, Mexic. Acestea l-au avut drept gazdă pe milionarul senegalez Kabirou Mbodje, poreclit „Negrilă”.

De asemenea, Andreea Ciungan a fost cuplată, în trecut, cu un bogătaș israelian, în vârstă, care are un apartament de lux în zona de nord a Bucureștiului. Omul de afaceri din Israel a decis, însă, să părăsească România, iar Andreea Ciungan s-a ales, în urma relației cu el, cu o vilă superbă în Pipera.

În prezent, Andreea Ciungan locuiește într-un imobil de lux din Capitală, situat în zona Nordului, în valoare de aproximativ 230.000 de euro.

Vasile Geambazi este fiul Domnicăi, sora lui Gigi Becali, și al lui Constantin Geambazi. La începutul anului 2013, nepotul preferat al latifundiarului din Pipera a fost despăgubit de stat cu peste 65 de milioane de euro, în urma unui proces pe care l-a câștigat. Miza a fost un teren de peste 20 de hectare din Voluntari, care fusese retrocedat.

Până în urmă cu doar câteva săptămâni, Vasile Geambazi a fost patronul în acte al FCSB-ului. A cedat, însă, unchiului său acțiunile, iar acum controlează din umbră Academica Clinceni, formație care este la un pas de promovarea în Liga 1. De asemenea, a ridicat și controlează FCSB Academy.

Nepotul lui Becali este absolvent al unei facultăți de marketing, lucru suficient pentru Gigi Becali să-i lase pe mână mai multe afaceri.