Evenimentul Zilei > International > Vântul e de vină că Biden se împiedică! Explicațiile Casei Albe
Vântul e de vină că Biden se împiedică! Explicațiile Casei Albe

Vântul e de vină că Biden se împiedică! Explicațiile Casei Albe

Îngrijorările legate de sănătatea președintelui american Joe Biden devin pe zi ce trece tot mai mari..

Pe Biden nu-l mai țin nici picioarele! Președintele SUA s-a împiedicat vineri de câteva ori în timp ce urca treptele Air Force One. Incidentul s-a petrecut la Joint Base Andrews, unde Joe Biden s-a îmbarcat pentru a merge în Georgia.

După ce și-a revenit, Biden a părut să-și ia un moment pentru a-și scutura praful de pe genunchi. Apoi, și-a continuat ascensiunea în același pas vioi. Înainte de intra în avion, Joe Biden s-a întors și a salutat militărește, pentru a arăta că totul e în regul. Imaginile le puteți urmări aici.

Pe Biden nu-l mai țin nici picioarele! Explicații peste explicații

Directorul de comunicare de la Casa Albă, Kate Bedingfield a dat asigurări că președintele nu a pățit nimic.


Putin s-a depășit pe sine! Bătaie de joc cruntă la adresa lui Biden


„Știu că oamenii au văzut că președintele Biden a alunecat pe scări către AF1. Sunt fericită să vă spun că este bine. Nici măcar nu a necesitat atenție din partea echipei medicale care călătorește cu el. Nimic mai mult decât un pas greșit pe scări.”, a scris Kate Bedingfield pe Twitter .

Pe Biden nu-l mai țin nici picioarele! Vântul e de vină, spune Casa Albă

O purtătoare de cuvânt a Casei Albe a intervenit ți ea rapid ăentru a explica incidentul.

Adjunctul secretarului de presă de la Casa Albă, Karine Jean-Pierre, a declarat reporterilor de la bordul aeronavei prezidențiale că și ea a fost aproape răsturnată de vânt.

„E destul de vânt afară. Bate vantul foarte tare. Aproape că am căzut singură urcând treptele ”, a spus Jean-Pierre.


Biden și-a pierdut iar luciditatea. Gura păcătosului adevăr grăiește


Potrivit Serviciului Național Meteorologic, baza comună Andrews din Maryland se confruntă cu vânturi de peste 20 de mile pe oră, cu rafale de până la 25 mph.

Cu toate acestea, vântul nu a împiedicat avionul să decoleze spre Atlanta.

Președintele Joe Biden și vicepreședintele Kamala Harris urmează să se întâlnească cu comunitatea asiatică din Atlanta. Întâlnirea e destinată să calmee săiritele după după cumplitul atac de la saloanele de masaj în care au fost ucise opt persoane, inclusiv șase femei de origine asiatică.

În noiembrie, Biden a suferit o fractură a liniei părului la piciorul drept în timp ce se juca cu câinele său de salvare Major, cerându-i să poarte o cizmă ortopedică timp de câteva săptămâni, scrie The New York Post.

Dezastru la reconcilierea SUA -China? Acuzațiile vestesc nenorocirea