Faţada casei femeii a fost murdărită cu ulei de motor ars, iar maşina, de culoare neagră, a fost vopsită cu spray de culoare albă.
Cei care au sesizat vandalizarea au fost vecinii familiei. Ei au anunţat-o la prima oră pe Geta Leuca. Când femeia a ieşit din casă şi-a văzut maşina, un Chevrolet de culoare neagră cu o cruce mare, alba, desenată pe portiere şi cu alte „modele” pe portbagaj. Casa ei însă necesită zugrăvirae completă. Pe faţadă vandalii au aruncat cel mai probabil cu găleata, ulei de motor ars, negru,  în mai multe rafale. Dârele încep de sub cornişă, pe lângă ferestre, şi se termină la nivelul solului. Vandalii nu s=au mulţumit cu atât. Pentru că nu puteau intra fără să facă gălăgie în curtea imobilului, s-au urcat pe gard şi au aruncat cu ulei şi pe uşa de la intrare şi trepte.

Totul s-a întâmplat peste noapte, în cea mai mare taină, astfel că niciunul din locatarii imobilului nu a auzit vreo mişcare.
Preşedinta PDL Făget crede că este vorba de o răzbunare politică. În afara vieţii politice, Geta Leuca este medic şi spune că nu avea cum să îşi atragă duşmani prin meseria ei. „Nu ştiu cine mi-a făcut această treabă. O consider răzbunare politică. Spun asta deoarece ca medic am 2.600 de pacienţi înscrişi pe liste, nu am făcut rău oamenilor niciodată. În campania electorală singurii care m-au ameninţat au fost câţiva simpatizanţi ai PSD-ului, iar aceste ameninţări s-au petrecut în public, existând şi martori”, a declarat preşedinta organizaţiei PDL Făget.
Geta Leuca a anunţat poliţia, care a început o anchetă pentru a-i prinde pe făptaşi. Femeia estimează paguba la 10.000 de lei, deoarece faţada casei s-a îmbibat cu ulei, iar acum trebuie decapată tencuiala în porţiunile compromise, în timp ce caroseria maşinii va trebui vopsită şi ea complet.