Editura Evenimentul si Capital

„Eu nu sunt un descendent al maimuţelor. Nu sunt urmaşul lor, şi cu asta basta”

Autor: | | 5 Comentarii | 2255 Vizualizari

Preotul Valery Dukhanin: „Nu prietenii mei, nu sunt descendentul maimuţei, chiar dacă m-aţi ucide cu acelaşi ciomag primitiv. Susţinătorii evoluţiei sunt fraţii şi surorile mele, însă un cimpanzeu nu este fratele meu, iar o maimuţă nu este sora mea. Nu sunt urmaşul lor, şi cu asta basta”.

"Voi menţiona de asemenea că, pe o pagină media socială, o fetiţă ortodoxă a scris un frumos gând: “Nu mă ruşinez să fiu o fiică a Tatălui Ceresc. Să se ruşineze cei ai căror strămoşi sunt maimuţe.[1]” De asemenea, nici eu nu mă jenez că sunt un fiu al Tatălui Ceresc (chiar dacă sunt un păcătos, dar totuşi sunt fiu; la urma urmei, în Evanghelie există fiul risipitor – un fiu ne-respins de tatăl său), iar inima mea nu acceptă teoria evoluţiei.

Îmi este ruşine de preoţi din breaslă când îmi scriu, îmi spun cu convingere: “Evoluţionismul este un fapt dovedit, orice student ştie asta, este evident! Cum poţi respinge cu atâta ignoranţă dovezile?” Uneori îmi trimit articole şi materiale pe acest subiect. Dar la fel de bine ar putea vorbi cu un zid de cărămidă: aşa cum sufletul meu n-a acceptat-o înainte, n-o poate accepta nici acum", titrează ortodoxinfo.ro, într-un articol de excepţie care merită lecturat.

Primele imagini din interior noii Catedrale! Altar poleit in aur, fantani arteziene, lifturi de 105.000.000 euro!

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI