Evenimentul Zilei > Actualitate > Vacanță de coșmar la Mamaia! Miliardarul a vrut să-şi ucidă soția în jacuzzi
Vacanță de coșmar la Mamaia! Miliardarul a vrut să-şi ucidă soția în jacuzzi

Vacanță de coșmar la Mamaia! Miliardarul a vrut să-şi ucidă soția în jacuzzi

Un om de afaceri a încercat să-și ucidă soția în timp ce se aflau în staţiunea Mamaia.

Un om de afaceri din Bucureşti a fost reţinut, vineri, fiind acuzat că a încercat să-şi ucidă soţia în timp ce se aflau lângă un jacuzzi plasat pe terasa apartamentului unde erau cazaţi.

Un bărbat a încercat să-și ucidă soția în timp ce se aflau în jacuzzi, la Mamaia

Omul de afaceri care și-a violat soția  a încercat apoi să o omoare. Bărbatul beat şi a încercat să-şi ucidă soţia, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, agresând-o fizic şi ţinând-o cu capul scufundat în jacuzzi.

Procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au reţinut vineri pe inculpatul B.M., pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi viol.

Individul beat a încercat să o omoare pe soţia sa în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, agresând-o fizic şi ţinând-o cu capul scufundat în jacuzzi.

Ce spun procurorii

„În ceea ce priveşte infracţiunea de tentativă de omor, probele administrate în cauză până în prezent au conturat următoarea situaţie de fapt. În data de 08.08.2020, în jurul orei 00,56, în timp ce se afla pe balconul unui apartament din staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a agresat-o fizic pe soţia sa, lovind-o cu capul de cada tip jacuzzi aflată pe balcon şi ţinând-o cu capul scufundat în apă, urmărind astfel să îi suprime viaţa, rezultat care nu s-a produs datorită intervenţiei altor persoane”, au declarat procurorii.

Bărbatul va fi prezentat vineri Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pe o durată de 30 de zile

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală şi DGPMB – Serviciul Omoruri. La activităţile efectuate pe raza judeţului Constanţa au participat şi lucrători din cadrul IPJ Constanţa – Serviciul de Investigaţii Criminale şi Poliţia Staţiunii Mamaia, informează Agerpres.