VA FI RĂZBOI pentru SUMA IMENSĂ pe care Elena Băsescu O ARE DE ÎMPĂRŢIT cu Syda după DIVORŢUL ANULUI? Detalii despre CONTUL-PROBLEMĂ

VA FI RĂZBOI pentru SUMA IMENSĂ pe care Elena Băsescu O ARE DE ÎMPĂRŢIT cu Syda după DIVORŢUL ANULUI? Detalii despre CONTUL-PROBLEMĂ

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu (poreclit Syda) s-au separat recent la notar, pe cale amiabilă, dar se pare că mai au de împărţit o sumă foarte importantă şi pe care ar fi strâns-o în perioada căsniciei.

Conform stiripesurse.ro, după aproape patru ani de la nuntă, fiica fostului preşedinte al României nu îi va cere pensie alimentară lui Bogdan Ionescu. Elena a rămas în casa în care au locuit, iar Syda s-a mutat în alt apartament, dar mai există o sumă importantă care trebuie partajată.

Banii strânşi la nunta din toamna anului 2012 se regăsesc în declaraţia de avere a Elenei Băsescu din 2013, când era europarlamentar. La acea vreme, ea a oferit date despre patru conturi aflate pe numele ei şi al lui Bogdan, deschise în 2012, cu explicaţia „cont comun-certificat căsătorie”.

Două conturi conţineau câte 100.000 de euro, unul avea 157.800 de euro, iar altul 102.500 de euro. În total, cei doi au strâns din darurile de la nuntă 459.780 de euro, dar la declaraţia de avere din 2014, Elena Băsescu a raportat 301.555 de euro, cu 158.225 de euro mai puţin decât cu un an înainte. Se pare că banii lipsă au fost cheltuiţi pentru achiziţionarea apartamentului în care s-au mutat împreună. 

Ne puteți urmări și pe Google News