Sub comanda renumitului tehnician Radomir Antici, românul a bifat 34 de prezențe pentru „plăpumari”, într-un sezon și jumătate, timp în care a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor de patru ori. Prodan s-a remarcat în toate partidele pe care le-a disputat sub culorile lui Atletico, în vremuri în care se duela umăr la umăr cu nume imense din fenomen, precum Raul, Ronaldo, Seedorf, Bebeto, Suker s.a.m.d. A debutat pentru Atletico chiar într- un meci cu rivala Real, în 1997.

Pentru a-i aduce un omagiu lui „Didi”, oficialii lui Atletico au hotărât ca la începutul derby-ului de sâmbătă, cu Real Madrid (ora 21:45, Digi Sport 1), să se țină în moment de reculegere în aminitrea românului.

„În 2012, căile clubului nostru și cele ale jucătorului român s-au reintersectat atunci când Atletico a jucat finala Europa League la București, capitala țării natale. Acolo, Prodan a văzut-o pe Atletico cum a câștigat titlul european, iar el era ambasador al finalei. Președintele, managerul general și conducerea noastră transmit condoleanțe familiei lui. Odihneștete în pace, Daniel Prodan”, se precizează în comunicatul lui Atletico Madrid.

Te-ar putea interesa și: