Evenimentul Zilei > Social > Urmează Black Friday! Reduceri de sute de milioane. Teste PCR la jumătate de preț
Urmează Black Friday! Reduceri de sute de milioane. Teste PCR la jumătate de preț

Urmează Black Friday! Reduceri de sute de milioane. Teste PCR la jumătate de preț

Mai mult de jumătate dintre români intenționează să facă cumpărături de Black Friday, în acest an, conform unui studiul realizat de eMag.

Facilități de transport pentru clienți

Beneficiul de transport gratuit pentru membrii Genius va fi extins în ziua de Black Friday, de la 250.000 produse la toate cele şapte milioane de produse, inclusiv ofertele Marketplace. În plus, toţi clienţii eMag care devin membri Genius începând de astăzi şi până vineri inclusiv vor primi 18 luni de beneficii premium, la preţul de 12 luni.

„Pentru a oferi flexibilitate cât mai mare clienţilor, eMag a extins considerabil reţeaua easybox, ajungând în prezent la peste 850 de unităţi, de peste trei ori mai mult faţă de ediţia anterioară de Black Friday. Aşteptările sunt ca un sfert dintre comenzi să fie livrate în easybox, aproape triplu faţă de numărul de comenzi din ediţia anterioară”, se arată în comunicatul de presă.

Clienţii vor putea achita online cu cardul de credit în până la 40 de rate fără dobândă, iar cardurile de cumpărături eMag Raiffeisen Bank solicitate de Black Friday vor fi alimentate cu un bonus de 200 de lei.

Despre performanțele eMag

În 2019, eMag a înregistrat, cu ocazia Black Friday, comenzi în valoare de peste 499 de milioane de lei şi mai mult de 10,8 milioane de vizite online. Reprezentanţii companiei estimau, înaintea demarării campaniei, vânzări de peste 500 de milioane de lei, numărul produselor aflate în promoţie fiind de 3,5 milioane.

Companie românească fondată în anul 2001, eMAG a devenit un lider în retailul online în România, având prezenţe în Bulgaria, Ungaria şi Polonia. Prin intermediul platformei Marketplace, eMAG aduce valoare celor peste 27.000 de selleri din toate cele patru ţări în care activează.

În 2018, veniturile grupului eMAG au crescut cu 17,5%, până la 4,77 miliarde de lei, comparativ cu datele din anul precedent.

PAGINA ANTERIOARA