Evenimentul ZileiSocialUnul dintre cele mai mari site-uri de știri din România, evz.ro, își lansează astăzi ediția de Transilvania

Unul dintre cele mai mari site-uri de știri din România, evz.ro, își lansează astăzi ediția de Transilvania

Unul dintre cele mai mari site-uri de știri din România, evz.ro, își lansează astăzi ediția de Transilvania
Astăzi, 1 decembrie 2020, unul dintre cele mai mari site-uri de știri și analize din România, evz.ro, își asumă o nouă provocare și lansează ediția de Transilvania.

Aceasta va fi sub forma unei publicații online și poate fi acesată la adresa: evzdetransilvania.ro.

Apărut în București în 1992, Evenimentul Zilei s-a impus rapid pe piața media din țara noastră, devenind un reper de știri obiective, transparente și de calitate. ”Bucureșteanul” Evenimentul Zilei a luat amploare la nivel național, cititorii acordându-i încrederea de a fi un girant al adevărului în presa românească.

Același Evenimentul Zilei a demonstrat câțiva ani mai târziu că pe lângă calitățile deja demonstrate, este adaptabil și mereu atent la necesitățile oamenilor pentru informația corectă.

Astfel, în plin avânt al mediului online, a fost printe primele ziare care a avut și un domeniu de internet, www.evz.ro, știrile, anchetele și analizele sale ajungând la cititorii săi printr-o simplă accesare.

Astăzi, în plină sărbătoare națională, de ziua României, evz.ro lansează ”Evenimentul zilei de Transilvania”: www.evzdetransilvania.ro.

Ediția regională a ”Evenimentului zilei” va fi coordonată de un bun cunoscător al realităților transilvănene, scriitorul și publicistul Octavian Hoandră.

Același jurnalism de calitate, entuziast și obiectiv cu care v-a obișnuit echipa editorială a evz.ro , va fi parte și din filosofia noului evzdetransilvania.ro. Structurat pe categorii clare precum Actualitate, Economic, Extern, Anchete și Reportaje și Sănătate, noul site va oferi o selecție relevantă a evenimentelor din zona de vest a țării, mergând pe o linie conservatoare având valori puternice românești, promovând articole de calitate.

„Nu întâmplător lansăm astăzi noul produs evzdetransilvania.ro. Bucureșteanul ”Evenimentul Zilei” se (re)naște, acum, ca semn al Unirii, la Cluj, sub numele de ”Evenimentul zilei de Transilvania”. Este un fel de redescoperire jurnalistică a valorilor acestui spațiu de vest a țării, cu un potențial enorm pentru întreaga Românie, într-un context economic, politic și social atât de fragil. De la Cluj la București, de la București la Cluj, vom avea aceeași perspectivă: ca o imensă scenă, Transilvania”, declară Dan Andronic, proprietarul Editurii Evenimentul și Capital (entitate ce deține evz.ro, capital.ro și evenimentulistoric.ro ).


Accesează: