Acesta este motivul pentru care Ungaria nu ar primi migranți și nu poate fi obligată să facă acest lucru.  Rogan a mai spus că  vinovate sunt "organizațiile lui George Soros" care au încălcat legile europene "cu sprijinul Bruxelles-ului".

Liderii europeni promovează "ideologia Statele Unite ale Europei pe care nimeni nu a aprobat-o",  Rogan numind-o "îngrozitoare" acestă idee. Practic se doreşte pierderea independenţei statelor membre UE.

"Navele lui Soros transportă  migranții din Africa spre Europa și am cerut ca membrii UE să urmeze exemplul Italiei și să interzică astfel de nave din porturile lor", mai spune Rogan.

"Cel mai potrivit  este să trimitem ajutor țărilor de origine, mai degrabă decât să importăm problema în Europa și apoi să o distribuim între membrii UE", a spus el.  UE ar trebui să ramburseze fiecărui stat membru 50 la sută din cheltuielile sale de protecție la frontieră. Potrivit acestuia, Ungaria ar trebui să primească aproximativ 150 de miliarde de forinți (464 de milioane de euro) după 2020 în acest scop, notează voiceofeurope.