Evenimentul Zilei > Monden > Unde s-a ascuns Cristi Borcea. Doar fosta soție l-a găsit…
Unde s-a ascuns Cristi Borcea. Doar fosta soție l-a găsit…

Unde s-a ascuns Cristi Borcea. Doar fosta soție l-a găsit…

Fostul acționar al FC Dinamo a împlinit 50 de ani, însă a ales să-și serbeze ziua de naștere într-un mod cu totul și cu totul original.

Spre deosebire de alte dăți, acum Borcea a ales să renunțe la petreceri fastuoase, cu zeci de invitați și lux exagerat.

Pentru aniversarea de 50 de ani, Cristi Borcea a preferat să meargă împreună cu soția sa la malul mării. Cei doi au sărbătorit ca doi porumbei, doar ei și valurile înspumate au știut secretul.

Valentina Pelinel a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Cristi Borcea, iar mesajul descrie perfect atmosfera sejurului la mare. „Singuri pe plajă de ziua ta. #dragosteamea #viatamea #unasiaceasipersoana”, a scris Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel formează un cuplu oficial din 2018. Au împreună trei copii și sunt mai fericiți ca niciodată.

De ziua lui, Cristi Borcea a primit un mesaj și de la Mihaela, prima soție, cu care a rămas în relații bune, scrie cancan.ro.

Mihaela Borcea a ținut să-l felicite pe Cristi cu ocazia aniversării a 50 de ani de viață și i-a urat multă sănătate: „Pentru că azi e o zi specială pentru tine, îți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți orânduiască totul cum este mai bine pentru tine!”.