Teo, Vio și Costel „marchează 15 ani de carieră. Emoțiilor de a reveni pe scena Sălii Palatului li se adaugă cele ale reîntâlnirii în această locație cu minunatul public pe care îl iubesc de când au început să facă stand-up”, scriu organizatorii de la Kompas Events pe pagina de Facebook care promoveaza evenimentul. 

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România și, totodata, unul din veteranii acestui gen de spectacol, Claudiu Teohari (Teo), și-a început ca un hobby pe scena de la Cafe DeKo în 2004. Aici s-au nascut prietenia cu Vio și Costel, glumele, show-urile și publicul de stand up. Teo are o experiența vasta pe scena, începând cu cea de club, pâna la spectacole și turnee în țara, maratoane și colaborari cu comedianți din afara.

Vio a început sa faca stand up în 2004 la Cafe DeKo. A fost inspirat atât de comedianți din afara, precum Eddie Izzard, cât și de baieții care începusera sa țina primele showuri în cladirea Teatrului Național. În cei zece ani de scena, cu spectacole atât în club, cât și în țara, a contribuit la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Costel, unul dintre cei mai populari comedianți români, absolvent al Universitații Naționale de Arta Teatrala și Cinematografica, face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alaturi de colegii sai de la fosta trupa Deko. De atunci, stand-up comedy este pasiunea, provocarea și meseria lui. Prețul biletelor variază între 50 lei, categoria 4, și 120 lei, categoria 1.