Evenimentul Zilei > Social > UNDE MERGEM. D’ale Carnavalului, pe muzica Animal X, în Centrul Vechi
UNDE MERGEM. D’ale Carnavalului, pe muzica Animal X, în Centrul Vechi

UNDE MERGEM. D’ale Carnavalului, pe muzica Animal X, în Centrul Vechi

Teatrul și circul au găsit numitorul comun pentru cele mai cunoscute piese ale marelui scriitor Ion Luca Caragiale.

Dacă iubiți atât teatrul, cât și circul, adaptarea piesei lui I.L. Caragiale, „D’ale Carnavalului”, în varianta Circului Globus, este perfectă. Regia îi aparține lui Victor Coman, iar pe scenă aflată în Centrul Istoric teatrul și circul au găsit numitorul comun într-un spectacol dedicat Festivalului „Bucureștii lui Caragiale”, aflat la cea de-a IV-a ediție.

Arca lui Noe

Mâine, 6 septembrie, de la ora 20.30 sub numele „D’ale Carnavalului”, spectatorii vor putea urmări o compilație din cele mai cunoscute piese caragialiene, pusă în scenă cu ocazia omagierii marelui dramaturg. Piesa are scenografia semnată de Gabriela Turturea, iar coregrafia îi aparține lui Alice Vișan, pe muzica celor de la Animal X.

„D’ale Carnavalului” a fost răsplătită până acum cu multe aplauze, bucurându-se de nenumărate cereri de reluare din partea spectatorilor. „Suntem bucuroși că ați fost alături de noi la spectacolele din această perioadă”, a transmis conducerea Circului, care a adăugat că din octombrie Circul Globus va deschide noua stagiune cu „Arca lui Noe“.