Se caută 7.000 de ingineri. O mare companie face angajări masive

Se caută 7.000 de ingineri. O mare companie face angajări masive

Una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă din întreaga lume face un nou val de angajări. Anunțul a fost făcut public joi, 21 octombrie. Aproximativ 7.000 de persoane vor fi angajate în încercarea de a extinde rețeaua de servici până în 2025.

Peste 7.000 de ingineri de software vor fi angajați, până în 2025, de una dintre cele mai mari companii de telefonie mobilă și fixă din întreaga lume. Anunțul a fost făcut chiar de directorul de tehnologie, care susține faptul că Vodafone dorește să își dezvolte mai mult serviciile digitale din Africa, dar și cele din Europa,.

Conform informațiilor transmise de către Johan Wibergh, directorul de tehnologie, compania britanică își dorește să construiască propriile produse și servicii digitale. Pe lângă tot ceea ce oferă deja în materie de telefonie și servici IoT, Vodafone vrea să aducă mai multe beneficii clienților săi. Noile tehnologii vor fi mult mai rapide și mult mai ieftine față de ceea ce se întâlnește la ora actuală pe piață. Printre proiectele noi propuse se numără "Internetul lucrurilor" (Internet of Things), rețele smart și securitate cibernetică.

Directorul de tehnologie susține că noile proiecte pe serviciile digitale vor fi create pentru a stimula creșterea veniturilor într-un mediu dificil. Scopul marii companii de telefonie Vodafone este să construiască "un brand global de software".

Ne puteți urmări și pe Google News

Angajări masive până în 2025. Se caută ingineri de software

Johan Wibergh susține în declarațiile sale faptul că noile servicii de conectivitate ultra rapide și produsele digitale vin în ajutorul clienților. Întreg proiectul va fi pus pe picioare până în 2025. Compania își propune ca, până atunci, să ajungă la aproximativ 16.000 ingineri de software.

Vodafone este cea mai mare companie din Europa în ceea ce privește serviciile de telefonie mobilă și fixă. Totodată, ei sunt și cei mai mari furnizori de servicii IoT din lume, la finalul lunii iunie 2021 înregistrând peste 300 de milioane de utilizatori ai serviciilor mobile.

În ceea ce privește telefonia fixă compania a depășit numărul de 28 milioane de utilizatori. Conform informațiilor oferite la finalul lunii iunie a acestui an, vorbim de peste 22 de milioane de clienți ai serviciilor TV și mai mult de 130 milioane de dispozitive IoT conectate.