ULUITOR. Un şofer de TIR, filmat în timp ce intră pe contrasens pentru că ADORMISE LA VOLAN | VIDEO

ULUITOR. Un şofer de TIR, filmat în timp ce intră pe contrasens pentru că ADORMISE LA VOLAN | VIDEO

Imagini incredibile au fost surprinse de un şofer în trafic. Un TIR a intrat pe contrasens iar coliziunea frontală cu un alt TIR a fost evitată la doar câţiva centimetri.

O cameră de luat vederi de pe o maşină a surprins imagini uimitoare în trafic. TIR-ul care se afla în faţa maşinii celui care a surprins accidentul a început să vireze uşor spre stânga, ajungând în scurt timp pe contrasens. Din sens opus venea un alt TIR, iar vitezele celor două autovehicule nu erau deloc mici. Norocul a făcut ca şoferul care circula regulamentar să aibă prezenţă de spirit şi să evite în ultimul moment o coliziune frontală cu primul TIR. Din cercetările ulterioare ale poliţiştilor se pare că şoferul care a intrat pe contrasens adormise la volan.

<object id="player_api" type="application/x-shockwave-flash" data="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?li8a_647d" height="426" width="491"><param name="movie" value="http://www.jokeroo.com/bin/player.swf?li8a_647d" /><param value="true" name="allowfullscreen" /><param value="always" name="allowscriptaccess" /><param value="high" name="quality" /><param value="#000000" name="bgcolor" /></object>

Ne puteți urmări și pe Google News