Cum presa nu este dispusă să-i publice mărturiile, Peter Springare a decis să le dezvăluie pe Facebook. Atâta timp cât rețeaua lui Mark Zuckerberg îl va lăsa să o facă.

„Doamne, cât sunt de obosit. Ceea ce am să scriu nu este corect politic, dar puțin îmi pasă.

Ceea ce eu am să vă dezvălui vouă, contribuabililor, funcționarii de stat nu au dreptul să dezvăluie și riscă să-și piardă slujbele, să-și ruineze carierele și să-și piardă veniturile. Și totuși este adevărat.

Dar mie nu-mi pasă, pentru că am să ies în curând la pensie după 47 de ani de serviciu.

Începând de astăzi, în fiecare zi, vă voi povesti cu lux de amănunte infracțiunile și delictele grave cu care mă confrunt ca polițist în Örebro. Nu va semăna deloc cu percepția pe care stângiștii o prezintă publicului.

Pensionarii noștri sunt descurajați, școlile noastre sunt în haos, sistemul de sănătate este un infern, poliția a fost complet distrusă etc.

Toată lumea o știe, dar nimeni nu îndrăznește să o spună, nici să confirme, pentru că Suedia și-a creat mitul minunatei societăți asimilatoare supreme, care este avanpostul Corectitudinii Politice într-o lume care nu mai funcționează și se înclină în fața distrugerilor provocate de acte în numele unei religii.

Iată:

Iată cu ce m-am ocupat în săptămâna asta, de luni până vineri: violuri, viol, viol agravat, agresiuni, viol, extorcare, șantaj, abuz de proceduri judiciare, amenințări, violențe contra poliției, trafic de droguri, fapte de delincvență agravată cu stupefiante, tentativă de crimă, iar violuri, iar extorcare și tentative de linșaj.

Suspecții: Ali, Mohamad, Mahmod, Mohammed… iar și iar… Și Christoffer… da, e adevărat, un nume suedez s-a strecurat printre celelalte nume într-o afacere cu droguri, Mohammed, Mahmod, Ali, iar și iar…

Țările reprezentate de infracțiunile din săptămâna aceasta: Irak, Irak, Turcia, Siria, Afganistan, Somalia, Somalia, din nou Siria, Somalia, țară nespecificată, țară nespecificată și Suedia.

Jumătate dintre suspecți nu se poate ști din ce țară provin, pentru că nu au nici un document valabil, ceea ce înseamnă că au mințit în legătură cu naționalitatea și cu identitatea lor.

Și aici nu vă vorbesc decât de Örebro. Aceste infracțiuni ocupă 100% din timpul anchetatorilor.

Iată ce se petrece, și se petrece așa de 10-15 ani.”