Evenimentul Zilei > Actualitate > Un politician foarte cunoscut şi controversat va avea o emisiune la B1TV. Aflaţi cine este!
Un politician foarte cunoscut şi controversat va avea o emisiune la B1TV. Aflaţi cine este!

Un politician foarte cunoscut şi controversat va avea o emisiune la B1TV. Aflaţi cine este!

Probabil că nu v-aţi fi aşteptat dar începând din 17 iunie, sâmbăta și duminica, de la ora 14.00 - 15.00 un fost politician cunoscut pe măsură de contoversat va avea o emisiune la B1TV.

”O să fie o emisiune despre valori, despre idei care schimbă lumea, despre valori care sunt necesare unei societăți democratice și civilizate. Vor fi subiecte foarte variate, de la politică, la valori, la teme de mediu, de drepturile omului, protecția animalelor, subiecte științifice, ce țin de societate, de teme sociale, varietatea va fi foarte largă”, a spus Remus Cernea noul om de televiziune.

Remus Cernea a mai spus potrivit Bugetul.ro,  că a fost sunat de cei de la B1 Tv și i s-a făcut această propunere, deși nu are experiența decât ca invitat. Cernea a  mai  vorbit și despre formatul emisiunii pe care o va modera.

”Vor fi subiecte foarte variate, de la politică, la valori, la teme de mediu, de drepturile omului, protecția animalelor, subiecte științifice, ce țin de societate, de teme sociale, varietatea va fi foarte largă. Voi invita persoane publice și persoane mai puțin cunoscute care își asumă cauze. Așadar, vor fi oameni care au convingeri puternice și care știu să le argumenteze. Îmi doresc ca emisiunea să fie un spațiu al ideilor și al controverselor bune pentru societate, pentru că o dezbatere sau o controversă evident că nu trebuie inițiată doar de dragul controversei" a explicat fostul politician.