Evenimentul Zilei > Actualitate > Un pilot al Marinei SUA face dezvăluiri înfiorătoare: „O masă neagră a apărut din ocean și a înghițit…”
Un pilot al Marinei SUA face dezvăluiri înfiorătoare: „O masă neagră a apărut din ocean și a înghițit…”

Un pilot al Marinei SUA face dezvăluiri înfiorătoare: „O masă neagră a apărut din ocean și a înghițit…”

Un pilot al Marinei SUA a dezvăluit o întâmplare ciudată ce nu poate fi explicată deocamdată despre o „masă neagră” care a apărut din ocean și a înghițit o torpilă sub ochii piloţilor.

Un pilot al Marinei SUA a afirmat că o „masă neagră” înfiorătoare a fost văzută ieşind din adâncurile oceanului cu câteva momente înainte de dispariția unei torpile. Comandantul David Fravor a atras atenția publicului în 2017, după ce a descris cum escadronul său a văzut un obiect de dimensiunea unui 737 la suprafața apei, în timpul exercițiilor de antrenament în Oceanul Pacific, la 160 km de coasta San Diego.

Incidentul  a devenit cunoscut sub numele de „USS Nimitz” după ce piloții au văzut o formă de OZN. Într-o nouă poveste explozivă, pilotul a împărtășit un alt mister despre OZN-urile văzute. Vorbind cu Joe Rogan, comandantul Fravor, a spus că un alt pilot a trăit o întâlnire similară la sfârșitul anilor 1990 în largul coastei din Puerto Rico. El a explicat că pilotul se afla la bordul unui CH-53 și că urma să intercepteze un BQM ( dronă fără pilot folosit de Forțele Aeriene ale SUA). Un scafandru a fost aruncat în apă când s-a întâmplat ceva ciudat.

„Sunt la 15 metri deasupra apei” spune scafandrul când vede acel tip de masă întunecată că se ridică din adâncuri”. „În timp ce ridică drona el privește acest lucru și spune: „ Ce este acesta? Și apoi coboară din nou sub apă”. „După ce scafandrul și BQM-ul au ieșit din apă, acel obiect s-a întors în adâncul oceanului”. Pilotul consideră că incidentul este „destul de ciudat”. Dar, ce este şi mai uimitor, același lucru s-a întâmplat câteva luni mai târziu.

Fravor spuse: „Nu este un submarin, am văzut prea multe submarine, nu îl puteam confunda cu altceva. Acest obiect mare, de formă circulară, iese din adâncimi și începe să urle pentru a le spune să aducă scafandrul la suprafață, iar scafandrul este la doar câțiva metri sub apă”.

El a continuat: „Și brusc torpila tocmai a fost aspirată sub apă iar obiectul a coborât”. „Torpila nu au mai fost găsit-o niciodată”. Comandantul Fravor a spus că pilotul elicopterului a fost categoric: torpila nu s-a scufundat” pentru că „ a fost suptă de ceva”, titrează Daily Star.