Evenimentul Zilei > Monden > Un nou trofeu pentru Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a câștigat ultima ediție din „Splash! Vedete la apă”
Un nou trofeu pentru Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a câștigat ultima ediție din „Splash! Vedete la apă”

Un nou trofeu pentru Bănel Nicoliță. Fostul fotbalist a câștigat ultima ediție din „Splash! Vedete la apă”

Fostul jucător de fotbal Bănel Nicoliță este noul câștigător al ediției „Splash! Vedete la apă”, emisiunea concurs difuzată de Antena 1. El a obținut marele premiu, în valoare de 10.000 de lei, după ce i-a surclasată la sărituri în piscină pe Jazzy Jo, Vica Blochina, Maria Constantin, Juno și Nick Casciaro.

Bănel Nicoliță, în vârstă de 37 de ani, a lăsat mască juriul competiției „Splash! Vedete la apă”, emisiunea concurs difuzată de Antena 1, cu o săritură spectaculoasă de la trambulină. Fostul fotbalist al FCSB a fost cel care a câștigat marele premiu de 10.000 de lei la ediția din această săptămână.

Bănel Nicoliță a ales să sară de la o înălțime de 5 metri, în piscină. El s-a așezat în șezut, cu spatele la bazin, și a executat un plonjon spectaculos în apă, spre uimirea juriului competiției. Jurații i-au acordat cele mai mari note, fapt ce l-a propulsat în fruntea clasamentului. Astfel, Clara Gherase i-a dat nota 8, însă comediantul Cosmin Natanticu, coregraful Nea Mări i-au acordat câte un zece. Nota maximă a fost confirmată, în secret, și de designerul de modă Iulia Albu.

Fostul component al FCSB a ajuns, astfel pe primul loc în clasament, peste ceilalți candidați Jazzy Jo, Vica Blochina, Maria Constantin, Juno și Nick Casciaro.

sursa foto: Antena 1

Marele câștigător, Bănel Nicoliță

În emisiunea „Splash! Vedete la apă!”, un număr de 6 vedete se întrec în sărituri spectaculoase în apă. Cel mai bun concurent, apreciat de juriu, se clasează pe primul loc și obține marele premiu în valoare de 10.000 de lei.

De această dată, la ultima ediție a emisiunii, marele premiu i-a revenit lui Bănel Nicoliță, care a mulțumit celor ce l-au antrenat și susținut.

„N-am crezut o secundă că pot să câștig «Splash! Vedete la apă». Vreau să mulțumesc antrenorilor, Bogdănel și lui Cătălin, care au fost lângă mine… colegilor mei, care au stat tot timpul cu mine și m-au încurajat, publicului ăsta minunat și celor care ne urmăresc. Vă mulțumesc din toată inima!”, a afirmat Bănel Nicoliță, la finalul competiției, potrivit a1.ro.

sursa foto. Antena 1

Clasamentul final al ediției din această săptămână

La finalul emisiunii, clasamentul concurenților care au evoluat la „Splash! Vedete la apă“ arăta astfel:

Locul VI – Juno;

Locul V – Jazzy Jo;

Locul IV – Vica Blochina;

Locul III – Maria Constantin;

Locul II – Nick Casciaro;

Locul I – Bănel Nicoliță.

Joi, 18 august, de la 20:00, pe Antena 1, alte 6 vedete au acceptat să își depășească limitele pe platourile de filmare ale emisiunii „Splash! Vedete la apă“.