Evenimentul Zilei > Politica > Un nou secretar de stat la Ministerul Sănătății. Ce numiri a mai făcut premierul
Un nou secretar de stat la Ministerul Sănătății. Ce numiri a mai făcut premierul

Un nou secretar de stat la Ministerul Sănătății. Ce numiri a mai făcut premierul

Prim-ministru Ludovic Orban l-a numit joi pe Nicolae Dragoş Garofil în funcţia de secretar de stat la Ministerul Sănătăţii. Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. 

Până în prezent, Garofil a deţinut funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

Tot joi, Dan Dragoş Drăgan a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri.

Printr-o altă decizie, prim-ministrul a numit-o pe Andra-Mihaela Costache în funcţia de secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului. Anterior, Costache a deţinut funcţia de subsecretar de stat la acelaşi minister.

Şeful Executivului l-a numit tot joi pe Silviu Năstase în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor în locul lui Filaret Brădăţan, care a fost eliberat din funcţie.

Totodată, premierul a eliberat-o, la cerere, pe Mihaela Andreianu din funcţia de secretar de stat la Agenţia Naţională pentru Egalitatea de Şanse între Femei şi Bărbaţi.

Mădălina Carmen Hristu a fost numită în funcţia de consilier onorific al prim-ministrului, funcţie neremunerată, informează Agerpres.