Evenimentul Zilei > Justitie > Un nou dosar de ȘPAGĂ la Consiliul Județean
Un nou dosar de ȘPAGĂ la Consiliul Județean

Un nou dosar de ȘPAGĂ la Consiliul Județean

Un nou dosar de șpagă a fost deschis la un Consiliu Județean din partea de sud-vest a țării. Doi funcționari publici au pretis ,mită de la un cetățean câte 500 de lei ”de căciulă”.

După ce șefii instituției au căzut unul câte unul după flagrantele procurorilor de la DNA, ieri, cei de la DGA sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin i-au prins în flagrant de mită pe Gheorghe Bujancă şi Florin Boată, inspectori Control Trafic de la Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a Consiliului Judeţean Caraș Severin. Cei doi erau într-o misiune de control pe un drum județean.

În apropiere de Oțelu Roșu au oprit pentru control o mașină de mare tonaj care nu avea autorizaţie de circulaţie pentru drumuri judeţene și au pretins șoferului 1.000 de lei șpagă pentru a nu-l amenda. Patronii firmei unde lucra șoferul au depus o plângere la DGA, apoi s-au dus să ducă banii celor doi inspectori de trafic, ocazie cu care a fost realizat flagrantul. Tribunalul Caraș Severin a decis, marți, arestarea celor doi pentru 30 de zile sub acuzația de luare de mită.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: