Evenimentul Zilei > International > Un nou divorț la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a este șocată
Un nou divorț la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a este șocată

Un nou divorț la Casa Regală. Regina Elisabeta a II-a este șocată

La numai o săptămână de la vestea care a zguduit Casa Regală din Marea Britania, în care nepotul cel mai mare al reginei, Peter Phillips, și soția sa Autumn au anunțat că s-au separat și intenționează să divorțeze, acum un alt scandal cutremură liniștea Coroanei.

După 25 de ani de căsătorie, fiul prinţesei Margareta, Earl Snowdon şi soţia sa, au anunţat că vor divorţa.

Earl David Armstrong-Jones este cunoscut pentru compania sa de mobilă de înaltă calitate Linley, care confecționează mobilier și accesorii la comandă. Cuplul s-a căsătorit în octombrie 1993 și au doi copii Viscount Linley, Charles Armstrong-Jones și Lady Margarita Armstrong-Jones.

„Contele și contesa de Snowdon au căzut de acord, pe cale amiabilă ,cu vedere la faptul că relaţia lor a luat sfârșit și că vor divorțața. Amândoi cer ca presa să respecte intimitatea lor și a familiei.” , a declarat un purtător de cuvânt al cuplului.

Mama lui Earl, Margaret, sora Reginei, a murit în anul 2002, iar acesta a devenit cel de-al doilea conte de Snowdon în urma morții tatălui său, Earl of Snowdon, fotograful celebrității Antony Armstrong-Jones, în anul 2017.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2008, după cum scrie presa britanică.

O sursă din anturajul cuplului regal a dezvăluit că decizia divorţului i-a aparţinut soţiei, iar Peter este sub şoc, el fiind luat prin surprindere de hotărârea lui Autumn.

„El credea că are o căsnicie fericită, încununată de două fetiţe încântătoare. De aceea e absolut şocat”, mai spun sursele. Cuplul are două fiice, Savannah, în vârstă de 9 ani, şi Isla, de 7 ani, potrivit romaniatv.net