Evenimentul ZileiActualitateUn nou caz Caracal cutremură Poliția. Apel pentru Daria! Cumpănașu, dezvăluiri despre caracatița traficului de persoane

Un nou caz Caracal cutremură Poliția. Apel pentru Daria! Cumpănașu, dezvăluiri despre caracatița traficului de persoane

Un nou caz Caracal cutremură Poliția. Apel pentru Daria! Cumpănașu, dezvăluiri despre caracatița traficului de persoane
O altă copilă a dispărut în condiții suspecte, iar Alexandru Cumpănașu susține că și în cazul acestei fete sunt implicate persoane cu funcții grele. Cumpănașu spune și că trebuie anchetat penal șeful Poliției din Câmpulung.

Cumpănașu a postat pe contul său de pe un site social un mesaj prin care anunță o revoluție împotriva traficanților de carne vie. Unchiul Alexandrei Măceșeanu, victima lui Gheorghe Dincă, face acuzații grave la adresa Poliției din Câmpulung.

„Apel pentru Daria: Un nou caz Alexandra și Luiza. În urma mărturiei familiei Soroiu, în cadrul emisiunii „România ascunsă”, difuzată aseară, am hotărât să preiau personal cazul halucinant al acestei familii.

Daria

În calitate de președinte al asociației „Alexandra Măceșanu” solicit ministrului de Interne demiterea urgentă a șefului Poliției din Câmpulung! De asemenea, față de complicitățile, incompetența, delăsarea și îngenuncherea instituțiilor în acest caz, luni dimineața, la ora 11, voi depune o plângere penală la Parchetul General, care va viza:

  1. Cercetarea penală a șefului Polițieii Câmplulung pentru abuz în serviciu!
  2. Cercetarea penală a ofițerilor serviciului judiciar pentru complicitate la răpire, sechestrare, viol, trafic de droguri și proxenetism.
  3. Cercetarea penală a ofițerului de poliție din cadrul Poliției din Câmplulung care a amenințat-o pe mama Dariei că dacă mai sună la 112 pentru a reclama dispariția fetiței va fi amendată!
  4. Cercetarea penală a șefului serviciului judiciar pentru cercetare abuzivă față de minoră, loviri și alte violențe din partea polițiștilor din subordinea acestuia. Această grozăvie a avut loc în sediul Polișiei de față cu mama minorei.
  5. Cercetarea penală a comandantului Poliției Câmpulung pentru complicaitate la dezvoltarea de rețele de crimă organizată și trafic de droguri.

(…)

  1. Cercetarea peneală a mai multor taximetriști pentru complicitate la răpire și proxenetism.
  2. cercetarea penală a cadrului didactic ce a umilit-o pe Daria de față cu colegii de clasă desi aceasta a fost victima în acest caz!
  3. Dispunerea (…) a unei anchete administrative și penale care să vizieze identificarea interlopilor care distribuie droguri în Liceul „Dincu Golescu” și indicați de către oprinții Dariei!

De asemenea identificarea celor 2 tinere de 18 ani ce se ocupă cu racolarea de fete pentru prostituție și trafic de droguri, indicate la Poliție de domnul Soroiu.

(…)

Mor cu ei de gât! A venit momentul să simtă forța noastră! De aceea, vă rog să veniți alături de familia Alexandrei, familia Luizei și familia Dariei, la Caracal, sâmbăta aceasta, în fața sediului Poliției Caracal la ora 14.”, a scris el.

 

 


Accesează: