Evenimentul Zilei > Politica > Un misterios politician, spion rus, în Parlamentul României. Afirmații uluitoare făcute de premierul Florin Cîțu
Un misterios politician, spion rus, în Parlamentul României. Afirmații uluitoare făcute de premierul Florin Cîțu

Un misterios politician, spion rus, în Parlamentul României. Afirmații uluitoare făcute de premierul Florin Cîțu

Prim-ministrul Florin Cîțu a vorbit, sâmbătă, despre un spion rus care provenea din Tulcea și care a fost exilat de reprezentanții PNL din acest județ.

Premierul României, Florin Cîțu, a făcut afirmații grave, astăzi, atunci când a vorbit despre un spion rus implicat în politică. În timpul Conferinţei judeţene a PNL, el i-a felicitat pe liberalii din Tulcea pentru că au reușit să excludă un senator care reprezenta acest județ în Parlamentul României. Cîțu a spus că este vorba despre un spion rus.

Afirmațiile făcute de Florin Cîțu la adresa unui spion rus din politică

„Aţi salvat România, aţi scos din Parlamentul României un om care făcea foarte mult rău, un senator din Tulcea, şi l-aţi redat sectorului privat. Acolo face rău poate, dar unei singure companii şi va pierde, dar felicitări! Aţi salvat România de un spion rus şi vă felicit pentru asta”, a afirmat Florin Cîțu. Care l-a felicitat pe preşedintele organizaţiei judeţene a PNL, Ştefan Ilie, pentru activitatea politică desfăşurată până în prezent, apoi s-a adresat liberalilor din sală.

Dar, Florin Cîțu nu a rostit numele spionului care a reprezentat judeţul Tulcea în Parlamentul României, iar la final, întrebat de presă cine este senatorul respectiv, el a râs şi a spus: „era cu ghilimele”.

„Știţi foarte bine… senatorul de Tulcea. Votul tulcenilor a scăpat România de ceea ce putea să facă senatorul de Tulcea în Parlamentul României. (…) Toată lumea ştie cine este. E un senator care nu e senator, dar spera să fie”, a mai afirmat șeful Executivului.

Se gândește și la alegerile din 25 septembrie

Pe de altă parte, premierul şi-a exprimat încrederea că primarii liberali care au performat vor fi reconfirmaţi în funcţii la următoarele alegeri locale şi a precizat că data de 25 septembrie, când vor avea loc alegerile în PNL, reprezintă un nou început.

„Contează foarte mult să înţelegem că 25 septembrie nu este un final. Este doar un început, un început pentru PNL, care trece într-o nouă etapă, o etapă unde trebuie să devenim cel mai mare partid din România. Doar aşa putem implementa liberalismul. În acelaşi timp, trebuie să ne recâştigăm electoratul tradiţional, cel care crede că proprietatea privată este sfântă şi că un antreprenor este un erou, acel electorat pe care l-am pierdut pe drum. Şi pentru asta va trebui să ne întoarcem şi să recâştigăm din nou municipiile şi oraşele.”

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: