Evenimentul Zilei > Monden > Un mister. „Top Gear” ar putea reveni în altă parte?
Un mister. „Top Gear” ar putea reveni în altă parte?

Un mister. „Top Gear” ar putea reveni în altă parte?

Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii "Top Gear", concediat de BBC în urma unei altercații cu un producător TV, a lăsat să se înțeleagă că echipa de la Top Gear ar putea avea un viitor în afara BBC.

Potrivit The Daily Telegraph, sugestia a fost făcută în cadrul unei licitații în scopuri caritabile găzduită de fostul star de la Top Gear.

În prima sa apariție publică de la concediere, Clarkson a ținut să mulțumească mulțimii prezente că a venit să vadă un "șomer" și a sugerat că emisiunea "ar putea reveni în altă parte".

"Unii dintre voi știu că a existat un program numit 'Top Gear'. Era pe BBC. Dar am putea reveni în altă parte. Sau poate nu în altă parte, cine știe?", a comentat acesta. O parte a presei tabloide britanice comentează că „oricum este un mister cu ce se va întâmpla cu adevărat cu acestă emisiune”.

Clarkson, care a produs această emisiune pentru pasionații de automobilism din 1988, a fost suspendat la începutul acestei luni după o altercație cu producătorul Oisin Tymon în privința unor aranjamente de catering.