O femeie din Maramureș a fost transportată de urgență la o unitate medicală din Baia Mare, după ce a fost victima unui accident.

O maramureșeancă din localitatea Valea Chiorului a fost transportată de spitalul Județean Baia Mare de către un echipaj SMURD, după ce un autoturism s-a răsturnat peste ea.

Un microbuz de călători s-a răsturnat în localitatea Valea Chiorului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaje ale ISU, respectiv două echipaje SMURD şi unul de descarcerare. Femeia nu a avut nevoie, însă, de descarcerare. Aceasta a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Judeţean din Baia Mare, notează Agerpres.

Crima de la Baia Mare

Nordul României a fost în centrul atenției în ultimele zile datorită evenimentelor negative. Reamintim că în Baia Mare a avut loc una dintre crimele care au șocat România. Un tânăr de 21 de ani a recunoscut în fața oamenilor legii că și-a ucis iubita.

Acesta a fost prins la un punct de trecere a frontierei din Satu Mare, încercând să fugă în Olanda. Având un comportament atipic și cu răni la mâini, polițiștii de frontieră au intrat la bănuieli și l-au reținut pe autorul crimei odioase.

Potrivit unor polițiști de la Baia Mare, Cristian Ciordaș le-a spus celor de la Poliția de Frontieră Satu Mare că nu se aștepta să fie prins așa de repede. Criminalul nu știa că familia tinerei ucise a anunțat autoritățile că aceasta nu s-a întors acasă, iar Poliția a intrat în alertă maximă. La scurt timp, după ce a fost reținut, tânărul a recunoscut că a ucis-o pe Carmen și a fost de acord să colaboreze cu anchetatorii. Ba mai mult, a fost de acord să îi conducă pe aceștia la locul unde a abandonat cadavrul, pe un câmp din apropierea localității Dorolț, județul Satu Mare.

Polițiștii spun că motivul crimei a fost unul legat de faptul că tânăra a refuzat să plece cu iubitul ei în Olanda. La dosar există probe că Mihai Cristian Ciordaș a cumpărat chiar bilete de avion pentru două persoane, și doar dus, cu plecare din Cluj Napoca. Când a conștientizat că fata nu vrea să plece, tânărul a reacționat cu violență.