Evenimentul Zilei > Social > Un microbuz a derapat pe drum din Vaslui și a ajuns pe câmp. Șase persoane se aflau în mașină
Un microbuz a derapat pe drum din Vaslui și a ajuns pe câmp. Șase persoane se aflau în mașină

Un microbuz a derapat pe drum din Vaslui și a ajuns pe câmp. Șase persoane se aflau în mașină

Condițiile meteorologice din întreaga țară le-au făcut mari probleme șoferilor. Un accident a avut loc în localitatea Simila, județul Vaslui. Un microbuz în care se aflau șoferul și alți cinci pasageri a derapat și s-a răsturnat pe câmp.

Vremea rea din întreaga țară a făcut ca mai multe accidente să se producă. Condițiile meteorologice nu sunt deloc favorabile, iar 11 drumuri națioanale au fost închise din cauza zăpezii. Toate județele din sud-estul și estul țării se află sub avertizare de Cod galben. Un microbuz în care se aflau șoferul și alți cinci pasageri s-a răsturnat în localitatea Simila, județul Vaslui. Autovehiculul a derapat și a ajuns în câmp. Ulterior, un detașamant de pompieri din Bârlad a intervenit de urgență la fața locului.

Și o ambulanță care aparține Servicului de Ambulanță Județean Vaslui s-a îndreptat către locul producerii accidentului. Echipajele de intervenție care au ajuns la fața locului au transmis că cele șase persoane au fost evacuate. Victimele au fost evaluate de medici, dar nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Pasagerii și-au continuat drumul cu alte mijloace de transport. Oamenii legi vor demara o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul, informează Mediafax.

Accidente în lanț pe drumurile din Vaslui

Nu este singurul accident înregistrat sâmbătă, 28 ianuarie, pe drumurile din Vaslui. Toate incidentele s-au soldat fără victime. Șoferul unui utilaj de deszăpezire a primit o amendă pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de trafic. Conducătorul auto a fost prins când circula cu viteză pe DE 581. El a fost cât pe ce să îl lovească pe un polițist care efectua cercetări în zona producerii unui accident rutier fără victime. Șoferul putea să lovească și mai mulți martori care se aflau la fața locului.

Persoanele aflat în acel loc au spus că șoferul nu a redus viteza în zona în care s-a produs accidentul și a stropit mai mulți oameni. Mai mult decât atât, el chiar a udat o serie de documente pe care polițistul le avea în mână. „Faţă de conducătorul auto al utilajului de deszăpezire a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, potrivit Agerpres.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: