Cunoscutul medic estetician Adina Alberts a explicat câtă dreptate a avut președintele SUA în declarațiile sale. ”Trump a școlit, din nou, întreg mapamondul! Poate sunteți la curent cu afirmațiile de vineri ale președintelui SUA, referitoare la posibilitatea de a ne injecta dezinfectanți, și la aceea de a ne trata cu raze luminoase care să treacă prin noi…

Ei bine, există cel puțin un dezinfectant care se găsește în farmacii sub formă de tablete sau sub forma injectabilă, ieftin, accesibil oricui și dovedit că fiind foarte eficient împotriva celor mai periculoase virusuri!

Donald Trump a arătat din nou că el e liderul lumii. Nu a greșit când a spus că s-ar putea să ne injectăm dezinfectant! Ceea ce o să aflați acum, de la mine, o să vă cutremure până în adâncul măduvei și, probabil, o să vă spuneți „cum de nu m-am gândit la asta?!”, în special dacă sunteți medici, cu atât mai mult în specialitate de “boli infecțioase””, notează medicul într-o postare pe o rețea de socializare.

Dezinfectantul minune care costă 2 lei

”Când Trump a spus „injectare” și „dezinfectant” în aceeași frază, presa mondială a speculat că președintele SUA îi sfătuiește pe oameni să-și bage în vene soluții de sterilizat și dezinfectat suprafețe, sau soluții dezinfectante de menaj. A fost ironizat, ridiculizat, denigrat și comentat în fel și chip în presa din România, cel puțin!

Din păcate, fie nu au fost întrebați medicii, fie o mare parte din aceștia nu s-au concentrat suficient pe răspuns, iar informația a fost luată ca atare, în derâdere. Acum vin eu și vă întreb: Vă mai amintiți de albastru de metilen? Albastru de metilen este un medicament și un colorant. Ca medicament, este utilizat sub formă sa injectabilă pentru tratarea methemoglobinemiei, dar și ca antidot în intoxicațiile cu cianură.

În 1891, medicul Paul Ehrilch trata cu albastru de metilen soldații americani bolnavi de malarie. Unii specialiști îl consideră un antimalaric mai eficient decât hidroxiclorochina. În foarte multe cazuri, albastru de metilen înlocuiește cu succes antibioticul.
Acesta se folosește cu mare succes în infecțiile urinare cu bacteria E. Coli, în amigdalitele virale și bacteriene, în infecțiile tegumentare și în orice leziuni superficiale ale pielii sau mucoaselor.

Vă amințiți, cu siguranță, că în copilărie, la fiecare roșu în gât, ni se pictau amigdalele cu ajutorul unui băț cu vată în vârf. Astăzi există tablete, capsule, comprimate și loțiuni cu albastru de metilen, în farmacii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE