Evenimentul Zilei > Actualitate > Un jandarm s-a făcut de râs la parada de Ziua Națională. Imagini jenante surprinse de 1 decembrie. VIDEO
Un jandarm s-a făcut de râs la parada de Ziua Națională. Imagini jenante surprinse de 1 decembrie. VIDEO

Un jandarm s-a făcut de râs la parada de Ziua Națională. Imagini jenante surprinse de 1 decembrie. VIDEO

Un jandarm din București a avut necazuri atunci când a vrut să urce pe cal, pentru că s-a dezechilibrat și a căzut. Scena a fost surprinsă de un cetățean.

Un jandarm a fost protagonistul unui moment delicat, în timpul paradei de 1 Decembrie, organizate în București. Bărbatul a avut mari probleme în momentul în care a încercat să încalece și a trecut astfel prin momente stânjenitoare. Jandarmul urcă pe cal, dar se dezechilibrează și cade.

A avut mari probleme atunci când a vrut să încalece și a căzut. Scena a fost surprinsă de un trecător care venise să asiste la Parada de 1 Decembrie

Imaginile au fost surprinse de o persoană aflată în trecere prin zona respectivă și au fost difuzate în spațiul public de realitatea.net.

Mari probleme cu ocazia Zilei Naționale a României au fost, miercuri, la Cluj-Napoca. Acolo unde defilarea jandarmilor a fost penibilă, făcută „pe genunchi”. Participanții nu s-au sincronizat, iar cei prezenți pe margine au putu vedea o desincronizare totală. În filmările realizate de cei care au urmărit parada, au fost surprinși bărbați în uniforme bleu-jandarm care nici măcar nu ridică brațul.

Comentariu acid făcut de un internaut care a publicat pe rețelele de socializare un video în care se vede haosul de la defilarea jandarmilor

„Dacă băieții ăștia se sincronizează la intervenții ca la defilare…”, a reacționat un cetățean care a publicat materialul video pe pagina sa de socializare.

Reprezentanții Jandarmeriei și-au cerut scuze pentru incident și au anunțat că vor demara verificări „asupra modului de selecție și antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton”.

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită”

„Jandarmeria își cere public scuze pentru modul în care s-a prezentat plutonul de defilare la ceremonia organizată în municipiului Cluj Napoca astăzi. Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, a fost mesajul pe care l-a transmis Jandarmeria Română.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.