Evenimentul Zilei > Monden > Un fotbalist celebru a „spart” jumătate de milion de euro în 6 ore, într-un restaurant din Mykonos
Un fotbalist celebru a „spart” jumătate de milion de euro în 6 ore, într-un restaurant din Mykonos

Un fotbalist celebru a „spart” jumătate de milion de euro în 6 ore, într-un restaurant din Mykonos

Ziarul grec Sportime a declarat că Erling Haaland a cheltuit 500.000 de euro în șase ore într-un restaurant de pe insula Mykonos și a lăsat un bacșiș de 30.000 de euro pentru personal.
Vedeta norvegiană „Golden Boy” Halland, în vârstă de 20 de ani, a cheltuit o sumă exorbitantă pentru o cină cu prietenii săi pe insula greacă Mykonos. Fotbalistul de 20 de ani este în vacanță în insula grecească Mykonos, iar ultima sa escapadă l-a costat peste jumătate de milion de euro.

Prețul unei sticle este de 70.000 de euro, ei ar fi consumat patru

Cina a inclus patru sticle de șampanie „Cristal Vintage”, prețul unei sticle este de 70.000 de euro, lăsând 30 mii de euro bacșiș, apoi a închiriat și o mașină cu 30.000 de euro pe oră, iar toată sumă a fost cheltuită în doar 5 sau 6 ore, potrivit Sporttime.gr.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare, jucând fotbal, iarbă şi text care spune „aen REACH 09 1&1”

Starul norvegian Erling Haaland joacă la Borussia Dortmund din ianuarie 2020, iar contractul său cu echipa germană expiră în 2024, are valoarea sa de piață estimată la 130 de milioane de euro și primește un salariu anual de la 6 la 8 milioane euro, iar o serie de cluburi europene gigantice sunt interesate de serviciile sale, dintre care cele mai importante sunt Real Madrid și Barcelona.

Este demn de remarcat faptul că „băiatul de aur” norvegian Erling Haaland a marcat 41 de goluri în 41 de meciuri.

La plecare, atacantul norvegian, Borussia Dortmund, vedetă în ascensiune, n-a uitat de bacșiș. Potrivit presei locale, el a lăsat ospătarilor 30 de mii de euro pentru servicii.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, piscină şi în aer liber

Replica fotbalistului a venit prompt:

„Cred că au uitat să adauge felul principal. Fake news”, a fost postarea lui Haaland pe contul de Twitter.

Oricum, atacantul Borussiei Dortmund își permite să trăiască pe picior mare – are un salariu de 600 de mii de euro pe lună, deci practic a lăsat la masă cât a încasat în 30 de zile.

Prânzul a venit după ce în ultimele zile Erling Haaland a petrecut pe un iaht împreună cu anturajul său, iar recent s-a întâlnit cu un alt fotbalist, Riyad Mahrez, de la Manchester City.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi îmbrăcăminte de exterior

Haaland, fiul fostului jucător al lui Leeds United și al lui Man-City, Alf-Inge, a ajuns în atenția publicului când a marcat nouă goluri într-un singur meci la Cupa Mondială U-20 din Polonia din 2019.
Această formă prolifică a continuat până la începutul sezonului 2019/2020 pentru Red Bull Salzburg înainte de a se muta la Dortmund în decembrie 2019. Până în prezent, a marcat 57 de goluri incredibile în 59 de meciuri în Bundesliga.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: