Evenimentul Zilei > Actualitate > Un fost mare jucător al Realului ar putea să-i ia locul lui Lopetegui
Un fost mare jucător al Realului ar putea să-i ia locul lui Lopetegui

Un fost mare jucător al Realului ar putea să-i ia locul lui Lopetegui

Florentino Perez, președintele lui Real Madrid, și-a pierdut răbdarea cu Julen Lopetegui, așa cum susține presa iberică. „Galacticii” nu au ieșit din criza rezultatelor, iar acum un alt nume de marcă din fotbal se numără printre antrenorii vehiculați să-l înlocuiască pe Lopetegui.

Real Madrid are un start slab de campionat, după ce nu a reușit să înscrie în ultimele patru meciuri din La Liga. Cum totul a căzut pe umerii antrenorului Julen Lopetegui, oficialii de pe „Santiago Bernabeu” au mai găsit o varianta de înlocuitor pentru acesta. Este vorba despre celebrul Guti, pe numele sau real José María Gutiérrez, cel care a bifat în cariera sa de jucător 15 trofee cu Real Madrid, dintre care 3 Ligi ale Campionilor și 5 titluri în La Liga.

A agățat ghetele în cui în 2012, în 2013 a antrenat grupele de juniori ale Realului, iar în momentul de față este „secundul” lui Senol Gunes, la Beşiktaş Istanbul, formație la care a și evoluat înainte de retragere.

Clubul trebuie sa-si păastreze increderea in Loptegeui. Este un mare antrenor, a demonstrat la echipa nationala, iar el va demonstra si la Real Madrid.

In acest moment sunt fericit la Besiktas, unde vreau sa continui, dar in fotbal nu se stie niciodata ce va fi. Nu voi spune unei eventuale oferte, nu vreau sa mint, dar prioritatea mea este sa raman aici”, a declarat Guti, conform El Progreso.

Celelalte două variante de antrenori vehiculați să-l înlocuiască pe Lopetegui sunt Antonio Conte și Luiz Felipe Scolari.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: