Evenimentul Zilei > Sport > Un fost coechipier al lui Schumacher șochează: „Ştiu cum se simte Michael, am informații”
Un fost coechipier al lui Schumacher șochează: „Ştiu cum se simte Michael, am informații”

Un fost coechipier al lui Schumacher șochează: „Ştiu cum se simte Michael, am informații”

Felipe Massa, fostul coechipier al lui Michael Schumacher (foto) de la Ferrari, a mărturisit că deține informații în ceea ce privește starea de sănătate a legendarului pilot german.

Brazilianul Massa a dezvăluit că are informaţii clare despre starea de sănătate a germanului, doar că, din respect pentru familia sa, nu le poate face publice.

Știu cum se simte Michael, am informații. Relația mea cu el a fost întotdeauna foarte strânsă. Cu soția sa, Corinna, mai puțin, pentru că ea nu mai obişnuia să vină la curse de foarte mult timp. Ce pot să vă spune e că el nu se află într-o situaţie foarte bună, aşa că trebuie să respectăm dorinţa familiei de a fi discreţi. Lor nu le place să dezvăluie vreo informație, aşa că cine sunt eu să o fac?.

Visez și mă rog în fiecare zi pentru ca el să îşi revină complet, să apară din nou pe un circuit, mai ales acum, când fiul său participă la curse. Sunt convins că ar însemna enorm să-l încurajeze şi să îl urmeze pe circuite. Așa că mă rog să se întâmple asta într-o zi”, a spus brazilianul pentru Fox Sports.

În vârstă de 51 de ani, Michael Schumacher nu a mai fost văzut în public de mai bine de șapte ani când a suferit acel accident înfiorător în Alpii Francezi. El s-a lovit puternic în zona capului în urma incidentului produs pe 29 decembrie 2013, în timp ce schia pe o pârtie din Alpii Francezi. După accident, fostul campion la F1 a fost băgat în comă indusă timp de șase luni și, ulterior, a fost supus unui tratament în Elveția.