Evenimentul Zilei > Social > Un doctor recomandă „medicamentul minune” care ne protejează de orice răceală și gripă: „Este foarte sigur”
Un doctor recomandă „medicamentul minune” care ne protejează de orice răceală și gripă: „Este foarte sigur”

Un doctor recomandă „medicamentul minune” care ne protejează de orice răceală și gripă: „Este foarte sigur”

Un doctor recomandă ca în această perioadă, preventiv, ca fiecare dintre noi ar trebui să ia un medicament ce conține albastru de metilen. Această „soluție magică” ne poate feri de răceală și gripă.

Doctorul Adina Alberts a precizat că în această perioadă este esențial ca fiecare dintre noi ar trebui, preventiv, să luam o capsulă dintr-unul dintre medicamentele care conțin albastru de metilen.

Alberts a amintit că este ușor de procurat și are o grămadă de beneficii pentru organismul uman.

„Crește nivelul de energie tisulară păstrând tinerețea celulară, împiedicând astfel fenomenul îmbătrânirii. Este un neuroprotector, acționează prin scăderea sintezei de amiloid împiedicând apariția demenței Alzheimer. De altfel, există în practica medicală neurologică un medicament care e derivat al AM, pe nume LMTX®, care este deja introdus în studiile clinice din unitățile spitalicești din lume, și administrat bolnavilor de Alzheimer”, a spus medicul.

Evită gripa și răceala

De asemenea, Adina Alberts a mai precizat că are efect antidepresiv și îmbunătățește starea de spirit, crește capacitatea de atenți, memorie și învățare.

„Stimulează metabolismul glucozei în condiții anaerobe crescând energia celulară. Crește capacitatea hemoglobinei de transport a oxigenului către țesuturi”, a mai declarat medicul.

Totodată, Adina Alberts a precizat că medicamentul este sigur, iar doza optimă este de 0,5-2 mg/kg corp.

Albastru de metilen, soluția „magică” recomandată de medici

Foarte puțină lume știe că albastrul de metilen este o substanță bioactivă sintetică, iar la început a fost folosită drept colorant. Acesta a fost descris drept „primul medicament complet sintetic, folosit in medicină, scrie doctorulzilei.ro. 

Albastrul de metilen a fost preparat de către chimistul german Heinrich Caro, în urmă cu 131 de ani. Totodată, spre sfârșitul secului 19, Paul Ehrlich a fost pionier în ceea ce privește utilizarea albastrului de metilen în tratamentul malariei.

De asemenea, omul de știință a descoperit că albastrul de metilen se concentra la nivelul creierului, ținând selectiv țesuturile bolnave din organism.

Mai mult, datorită energiei produse suplimentar, celulele sunt protejate împotriva daunelor, inclusiv a celor care duc la îmbătrânire.

Albastrul de metilen este folosit pentru tratarea demenței, malariei și infecțiilor tractului urinar.