Evenimentul Zilei > International > Un copil de opt ani a luat mașina părinților și a rulat cu 140 km/h
Un copil de opt ani a luat mașina părinților și a rulat cu 140 km/h

Un copil de opt ani a luat mașina părinților și a rulat cu 140 km/h

Un copil de opt ani a luat mașina părinților pentru că „a vrut să conducă puțin”, și a ieșit la o plimbare nocturnă, pe autostradă, unde a rulat cu 140 km /h. Părinții au alertat poliția la ora 00:25  când și-au dat seama că băiatul nu mai e acasă și că lipsește și mașina.

Conform BBC, băiatul a dispărut cu mașina din orășelul Soest, Germania. Copilul a intrat pe autostrada A44 spre Dortmund, și a rulat cu  140 de kilometri la oră.  Din cauza vitezei i s-a făcut rău la un moment dat, așa că a oprit într-un refugiu, a pus mașina pe avarii, și a instalat triunghiul reflectorizant în spatele vehiculului.

Așa a fost găsit de polițiști. Puștiul le-a spus oamenilor legii când aceștia l-au întrebat de ce a plecat cu mașina că: ”doar am vrut să conduc puțin”. El nu e străin de mașini, a mai condus la curse de karting dar și pe proprietpăți private. E prima dată însă când a ieșit cu mașina pe drumurile publice.

Sursa foto: Polizei NRW Soest / Facebook

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.