Evenimentul Zilei > Actualitate > Un copil de 10 ani, împușcat după ce a fost confundat cu un infractor. Care e vina tatălui
Un copil de 10 ani, împușcat după ce a fost confundat cu un infractor. Care e vina tatălui

Un copil de 10 ani, împușcat după ce a fost confundat cu un infractor. Care e vina tatălui

Un băiat în vârstă de 10 ani a fost împușcat de un bărbat care a crezut să îi este atacată proprietatea. Evenimentul a avut loc în Florida, Statele Unite ale Americii.

Un băiat de 10 ani, din Statele Unite ale Americii (SUA) a căzut pradă unei confuzii și a fost împușcat. Cel care a tras, un bărbat din Florida aflat în propria locuință, a crezut că proprietatea îi era atacată. Copilul avea un pistol de paintball cu care se antrena în zonă. Michael Williams, tatăl victimei, a povestit polițiștilor că fiul său l-a rugat să-l însoțească la o casă unde se adunaseră mai mulți tineri pentru a se juca. Armele erau pistoale de paintball.

Copil împușcat cu un glonț adevărat în timp ce folosea un pistol de paintball

Bărbatul care a tras în copil a povestit că a fost convins de faptul că el și familia sa sunt atacați. A tras un singur foc spre copil, care a căzut ca secerat. Și a fost lovit de mașina tatălui său, după cum notează ABC News.

Deocamdată, conform sursei citate, nu se cunosc foarte multe amănunte despre starea de sănătate a copilului împușcat pentru că a fost confundat cu un infractor. Dar, mai întâi, el a fost dus acasă de tatăl său, iar mama tânărului a fost cea care a alertat autortitățile și a sunat la numărul de urgență 911.

Tatăl a fost pus sub acuzare de polițiști, pentru că a acționat fără să gândească

Din câte se pare, tatăl a fost pus sub acuzare, pentru neglijență care a dus la rănirea copilului în vârstă de 10 ani. După cum au specificat oamenii legii, în cadrul unui raport întocmit în acest caz, tatăl a luat o decizie fără să se gândească atunci când l-a dus pe fiul său să se antreneze cu un pistol de paintball într-o zonă neamenajată pentru o asemenea activitate. „A acționat nesăbuit acceptând să efectueze o lovitură cu mingea de vopsea”, au afirmat anchetatorii.

Nu se știe dacă bărbatul care și-a văzut fiul împușcat a apelat și la serviciile unui avocat, care să-l reprezinte.