Evenimentul Zilei > Actualitate > Un comentator de la Eurosport a povestit cum a ratat prezența la TRAGEDIA petrecută în clubul bucureștean
Un comentator de la Eurosport a povestit cum a ratat prezența la TRAGEDIA petrecută în clubul bucureștean

Un comentator de la Eurosport a povestit cum a ratat prezența la TRAGEDIA petrecută în clubul bucureștean

Jurnalistul Laurențiu Mandu, comentatorul canalului Eurosport, n-a putut ajunge la concertul ce a avut loc, vineri seară, în clubul bucureștean Colectiv.

Laurențiu Mandu, comentator la Eurosport, ar fi trebuit să ajungă la concertul din clubul Colectiv, dar printr-o împrejurare ce s-a dovedit a fi norocoasă, jurnalistul a ratat prezența la tragdeia petrecută în Capitală. Laurențiu a povestit pe contul de Facebook ce s-a întâmplat.

„Incep prin a va adresa sincere si calduroase multumiri pentru grija pe care mi-o purtati, pentru mesajele care imi vin pe toate caile permise de tehnologia moderna si vreau sa va informez ca sint bine! Sotia mea a ratat ocazia sa-si refaca viata, din vina ei si numai a ei! emoticon smile A ajuns tirziu acasa, am fost nevoit sa stau cu copilul, si, cind sa plec la concertul Goodbye to Gravity din Colectiv sa vad macar a doua jumatate, mi-a dat mesaj un prieten care era acolo si mi-a zis sa nu mai vin, ca a luat foc clubul.

P.S. Cei doi prieteni care ma asteptau acolo sint bine, au reusit sa iasa printre primii. Slava Domnului! Pacat insa de cei care au ramas in urma si au avut de suferit…”, a scris Mandu.