Evenimentul Zilei > Sport > Un club din Liga 1 a rămas fără antrenor. Gigi Becali stă pe ghimpi
Un club din Liga 1 a rămas fără antrenor. Gigi Becali stă pe ghimpi

Un club din Liga 1 a rămas fără antrenor. Gigi Becali stă pe ghimpi

Antrenorul Edi Iordănescu a pus punct aventurii sale la clubul de fotbal Gaz Metan Mediaş. Încetarea contractului s-a făcut de comun acord, a anunţat gruparea de Liga I, marţi, pe site-ul său oficial.

 

După aproape un an şi jumătate de colaborare, acesta nu va mai continua pe banca tehnică a echipei, dar rămâne în istoria clubului pentru performanţa reuşită, aceea de a duce echipa pentru prima dată în play-off-ul campionatului.

„Mulţumim Edi, pentru tot ceea ce ai făcut pentru club, pentru echipă, pentru oraş, mulţumim pentru că ai crezut mereu că ne putem autodepăşi, că putem face mai mult! Mult succes în cariera ta!”, transmite clubul în mesajul de despărţire.

Gaz Metan nu precizează cine va pregăti echipa în etapele rămase de jucat din play-off.

Începând cu 15 mai, dată la care s-a încheiat starea de urgenţă decretată ca urmare a pandemiei de coronavirus, echipele din Liga I au intrat în cantonamente centralizate cu regim închis pentru reluarea antrenamentelor, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Iată că zvonurile unei eventuale preluari a FCSB de către Iordănescu prind contur. În ultima vreme s-a vehiculat numele acestuia pe holurile clubului lui Gigi Becali, scrie Agerpres.

Acum fiind liber nu este exclus ca Edi Iordănescu să ajungă la roș-albaștri. Contractul lui Bogdan Arges-Vintila expira la finalul sezonului, iar presa a scris despre posibilitatea ca Iordănescu Jr. sa îl înlocuiască pe banca tehnică.

Cu toate acestea, fostul antrenor al lui Gaz Metan Medias a spus că sunt simple zvonuri, afirmând ca nu se pune problema sa preia FCSB de la Bogdan Vintilă.

Numele său a fost vehiculat și în Bănie, unde urma să preia banca formației CSU Craiova, numai că atunci se afla la cârma Gauzului Metan și oferta oltenilor nu s-a concretizat. Acum șansele sale să ajungă la Craiova sunt practic nule. Echipa finanțatorului Rotaru având de câteva săptămâni pe banca tehnică pe italianul Cristiano Bergodi.