Editura Evenimentul si Capital

Un CARDINAL la o orgie cu HOMOSEXUALI și DROGURI. Prietenul Papei, PRINS de Poliție

Autor: | | 4 Comentarii | 20985 Vizualizari

Orgia, pe care cardinalul Coccopalmerio ar fi „prezidat-o” a fost organizată la sediul Congregației pentru Doctrina Credinței. Poliția, care a organizat o razie, l-a făcut scăpat pe cardinal, dar l-a arestat pe secretarul acestuia. Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative și este un partizan al liberalizării Bisericii Catolice.

Cardinalul Francesco Coccopalmerio, colaborator apropiat al Papei Francisc, a luat parte în vara lui 2017, la o petrecere homosexuală la care s-au folosit droguri din belșug și la care a avut loc o descindere a poliției, ocazie cu care a fost arestat secretarul acestuia, Monseniorul Luigi Capozzi, de 50 de ani.

O sursă bine plasată de la Vatican, care cunoaște foarte bine cazul, și care a cerut să își păstreze anonimatul de teama represaliilor, a relatat pentru foarte seriosul LifeSiteNews că Papa a fost informat de prezența lui Coccopalmerio la petrecere. Sindrofia a fost organizată în clădirea Congregației pentru Doctrina Credinței (CDC).

Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative, până la demisia sa în aprilie, anul acesta.

Aceeași sursă de la Vatican a făcut dezvăluiri mai detaliate cu ocazia unei întâlniri private, vara aceasta, cu un grup de preoți, dintre care trei au vorbit cu reporterii LifeSiteNews pe marginea subiectului.

Unul dintre preoți a declarat că, potrivit sursei de la Vatican, cardinalul Coccopalmerio, în vârstă de 80 de ani, nu era un simplu participant la petrecere. Sursa spune că, „de fapt, ‘el o prezida’ când jandarmii de la Vatican au pătruns și i-au ordonat să dispară, înainte să înceapă arestările”.

Un al doilea preot a afirmat că sursa de la Vatican „mi-a declarat limpede mie și altora că, atunci când poliția a pătruns în apartament și l-a arestat pe Capozzi, cardinalul Coccopalmerio era prezent la orgie”. Poliția i-a spus să plece „imediat”. Preotul a adăugat că sursa „ne-a dat de înțeles că Francesco Coccopalmerio este un homosexual practicant”.

Al treilea preot a relatat că „a auzit cu ocazia unei convorbiri informale în prezența altor preoți despre un cleric de rang înalt din interiorul Curiei Romane” că, la respectiva „orgie homosexuală”, „cardinalul a fost prezent și luat rapid de poliția de la Vatican” de la fața locului.

LifeSiteNews relata la sfârșitul lunii august că Papa Francisc însuși a insistat ca acel apartament de lux din clădirea Congregației pentru Doctrina Credinței să-i fie oferit Monseniorului Capozzi, secretarul bunului său prieten, Coccopalmerio, în loc să-i fie repartizat secretarului prefectului de atunci al CDC, cardinalul Gerhard Müller.

„Suntem capabili să-i primim în comunitățile noastre?”

Exortația Amoris Laetitia („Fericirea iubirii” în latină) este un mesaj adresat familiilor catolice de către Papa Francisc. Ea a fost dată publicității pe 8 aprilie 2016, după Sinoadele pe tema Familiei ținute în 2014 și 2015. Tabăra conservatoare din Biserica Catolică critică aspru Amoris Laetitia, pe care o consideră un atac la adresa familiei tradiționale și o deschidere a ușilor pentru „normalizarea” homosexualității”.

Într-o ciornă a documentelor propuse de Vatican spre dezbatere la Sinodul din 2014, un paragraf suna astfel: „Homosexualii au daruri și calități de oferit comunității creștine: suntem noi capabili să-i primim pe acești oameni și să le facem loc în comunitățile noastre? Adeseori, ei își doresc să întâlnească o biserică care să le ofere un cămin primitor.”

Curs VALUTAR, 20 martie. Surpriza de PROPORTII! Cat a ajuns sa coste 1 EURO azi

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Internaţional

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI