Evenimentul Zilei > Actualitate > Un BIZON FedEx blochează CU TUPEU traficul în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Bucureşti. Reacţia acestuia, când e FILMAT şi întrebat de ce blochează traficul, este PUR ŞI SIMPLU INCREDIBILĂ | VIDEO
Un BIZON FedEx blochează CU TUPEU traficul în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Bucureşti. Reacţia acestuia, când e FILMAT şi întrebat de ce blochează traficul, este PUR ŞI SIMPLU INCREDIBILĂ | VIDEO

Un BIZON FedEx blochează CU TUPEU traficul în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Bucureşti. Reacţia acestuia, când e FILMAT şi întrebat de ce blochează traficul, este PUR ŞI SIMPLU INCREDIBILĂ | VIDEO

Un şofer al unei multinaţionale de curierat a fost filmat în timp ce bloca traficul într-o mare intersecţie din Bucureşti. Acesta oprise şi staţiona pur şi simplu în colţul intersecţiei, fără să-i pese că bloca ieşirea de pe o stradă laterală către un mare bulevard.

O utilitară pentru transport corespondenţă şi colete personalizată cu logo-ul multinaţionalei FedEx a oprit la o oră de trafic intens, 17.00, în Piaţa Charles de Gaulle, pe strada care ocoleşte sensul giratoriu din piaţă, în apropierea uneia dintre ieşirile staţiei de metrou Aviatorilor.

Şoferul utilitarei cu numărul IF 66 YRS a blocat pur şi simplu toată banda, pe sensul de ieşire către Bulevardul Aviatorilor, oprindu-se chiar “în buza” intersecţiei.

Omul a lăsat maşina acolo şi a plecat către staţia de metrou. Când a fost claxonat din spate, pentru a i se atrage atenţia că blochează ieşirea către bulevard, a ridicat din umeri nonşalant fără să-I pese pur şi simplu că alţi şoferi nu pot să treacă.

După două minute s-a urcat în utilitară, dar nu a plecat, blocând mai departe circulaţia în timp ce şoferii care intrau pe stradă, venind din sensul giratoriu, abia se strecurau pe lângă maşina FedEx, iar ieşirea era tot blocată.

Şoferul firmei de curierat nu a părut deranjat nici de faptul că este filmat, având o reacţie siderantă prin care a atrătat că pur şi simplu nu îi pasă că blochează intersecţia. După ce a fost filmat, acesta a mai staţionat câteva minute cu aceeaşi nonşalanţă.  

FedEx este o companie multinaţională de curierat care operează şi în România prin firma INTERNATIONAL ROMEXPRESS SERVICE LTD SRL, având 100 de angajaţi. Contactat telefonic, patronul acestei firme a susţinut că ar aplica politici de bune practici şi că şoferii ar fi instruiţi să nu încalce legea.   

Omul de afaceri Gheorghe Biliga, actţionar unic şi administrator al Internaţional Romexpress Service, a mai susţinut că va dispune o anchetă în acest caz şi că va aplica sancţiuni, urmând să ne comunice măsurile luate, însă nu a mai oferit un răspuns după discuţia telefonică. 

Enervat de faptul că i se cere punctual de vedere pentru un articol, Biliga a încercat, pe un ton iritat, să justifice incidentul cu situaţia generală a traficului din Bucureşti şi chiar cu faptul că pe strada unde el locuieşte sunt parcate ilegal maşini care îi blochează şi lui trecerea.